MEDIA

Καταιγιστικές εξελίξεις στις τηλεοπτικές σειρές - Τα επόμενα επεισόδια

Καταιγιστικές εξελίξεις στις τηλεοπτικές σειρές - Τα επόμενα επεισόδια

Η τηλεοπτική εβδομάδα ξεκινά δυνατά με τις επιτυχημένες σειρές να επιφυλάσσουν σεναριακές εκπλήξεις στους τηλεθεατές.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ο «Σασμός», «Η Γη της Ελιάς», «Αυτή η νύχτα μένει», το «Μαύρο Ρόδο» έρχονται απόψε, Δευτέρα, με συναρπαστικά επεισόδια που θα τινάξουν στον αέρα… τη μπάνκα της τηλεθέασης.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA, 20.00

Ο Αποστόλης προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Όλγα πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη και εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ. Ο Θανάσης συνεχίζει να εκβιάζει την Μιράντα κι εκείνη παίρνει μια σημαντική απόφαση για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό.

«Σασμός», ALPHA, 21.00

Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα, για να βρει τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης αναθέτει βρώμικες δουλειές στον Λευτέρη. Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA, 21.00

Ο Φίλιππος, ταραγμένος από τη συμπεριφορά της Κατερίνας, ζητά τη συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Και οι δύο τού λένε να μην το πει στη Βασιλική. Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρήστου και της Μυρτάλης, οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν. Η Μυρτάλη ξεσπά τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν. Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική τής προτείνει να κάνει υπομονή. Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με τη Χάιδω, αλλά μία συνάντηση με τη Ράινα τινάζει στον αέρα την οικογενειακή του ησυχία. Η Ασπασία βλέπει τον Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Ο Κωνσταντίνος ζητά για μία ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις παρανομίες. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA, 22.30

Ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ελισάβετ. Ο καβγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και μια αλήθεια που ο Σταυρίνος παλεύει χρόνια να ξεχάσει. Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα, όμως η Πολυξένη φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια. Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις. Ο Θέμης στρέφεται στη Νατάσα και ζητάει τη συμβουλή της. Το σχέδιο που του προτείνει θα φέρει νέες ανατροπές. Η Τασούλα, άθελά της, μαθαίνει μια αλήθεια που τη σοκάρει. Ο Φραγκίσκος απειλεί να προκαλέσει καινούργιες αναταραχές.

«Αυτή η νύχτα μένει», ALPHA, 22.40

H ημέρα του μνημόσυνου ξημερώνει δυσοίωνη για όλους. Ο Χρήστος, ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά–σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει, ενώ ο Αλέξανδρος, μόνος, γυρνά πίσω στο μέρος όπου έζησε με την αδελφή του. Ο Στρατής από την άλλη, αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη. Μόνο η Ζέτα, που ψάχνει λίγες στιγμές ελευθερίας μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή που χτυπημένος καταλήγει στο νεκροταφείο. Λίγο πιο κει το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του.