MEDIA

Maestro spoiler: Ο Ορέστης συγκλονίζεται με όσα συμβαίνουν στο νησί

Maestro spoiler: Ο Ορέστης συγκλονίζεται με όσα συμβαίνουν στο νησί

Maestro: Την Πέμπτη θα δούμε τον Ορέστη να διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει

Βγήκε στον αέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και συζητήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η σειρά του MEGA, «Maestro», κέρδισε το κοινό με την ιστορία, τη σκηνοθεσία και το πρωταγωνιστικό καστ (Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου). Σαρώνοντας σε τηλεθέαση και μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των τουιτεράδων, η συνέχεια αναμένεται καθηλωτική. Η παραγωγή, που φέρει την υπογραφή του μοναδικού Χριστόφορου Παπακαλιάτη ο οποίος κρατά και τον ρόλο του Ορέστη, έρχεται την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 22.40 με ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση.

Την Πέμπτη θα δούμε τον Ορέστη να διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρώτος κύκλος της σειράς έχει εννέα επεισόδια ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αρχίσει ήδη να γράφει τον δεύτερο. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές της χρονιάς, καθώς κοστίζει 2.318.570 ευρώ. Την ίδια στιγμή, ετοιμάζεται να «ανοίξει τα φτερά της» και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους του «Netflix» ώστε το «Maestro» να προβληθεί εκεί. Το περιεχόμενο και η σκηνοθετική ματιά ταιριάζουν απόλυτα με τις σειρές που προβάλλονται στη διάσημη streaming πλατφόρμα, οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό μία ελληνική σειρά πλέον να περάσει το κατώφλι του Netflix. Ο ίδιος ο Χριστόφορος, πάντως, όταν ερωτήθηκε on camera, προσπάθησε να μην απαντήσει και αρκέστηκε στις εξής δηλώσεις: «Θα σας απαντήσω όταν θα είμαι έτοιμος, να περιμένουμε λίγο».

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος παρατάει την Αργυρώ και φεύγει για Γιάννενα

Γιάννης Καλλιάνος: Άλλος άνθρωπος - Αδυνάτισε κι άλλο!

Eurovision 2023: «Κλείδωσε» ο εκπρόσωπος της Κύπρου