MEDIA

Τηλεθέαση: Τι έκαναν οι «Ράδιο Αρβύλα» στην πρεμιέρα

Τηλεθέαση: Τι έκαναν οι «Ράδιο Αρβύλα» στην πρεμιέρα

Τηλεθέαση: Ανατροπές και μονοψήφια στη βραδινή ζώνη, Πώς πήγαν στην πρεμιέρα τους οι «Ράδιο Αρβύλα». 

Πρεμιέρα έκαναν, το βράδυ της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου, οι «Ράδιο Αρβύλα» στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη επέστρεψε στην τηλεοπτική μας συχνότητα και με το δικό τους καυστικό χιούμορ σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν.

Στη ζώνη μετάδοσης της εκπομπής, από τις 20.00 έως τις 21.00, η μάχη που έδωσαν με τη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» ήταν μεγάλη. Έτσι, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο Αντώνης Κανάκης με τους «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν 15,4% στο σύνολο και 19,7% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα το σίριαλ του ALPHA έκανε 17,7% και 14,5%. Όπως αποτυπώνεται, οι «Αρβύλα» κέρδισαν τους τηλεθεατές 18-54 ενώ η μυθοπλασία το σύνολο του κοινού. Να σημειωθεί ότι, την ίδια ώρα, η σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έκανε 4,3% στο σύνολο και 3,7% στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά στη συνέχεια του προγράμματος; Οι «Ράδιο Αρβύλα» έδωσαν lead in στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» που έκανε 6,1% στο σύνολο και 6,8% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, ο «Παράδεισος των Κυριών» έδωσε τη σκυτάλη στον σαρωτικό «Σασμό», που άγγιξε το 26,2% στο σύνολο και το 25,4% στους τηλεθεατές 18-54.

Συνεχίζοντας στην prime time, «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA έκανε 23,6% στο σύνολο και 14,5% στο δυναμικό κοινό, το «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA 19,8% και 14,5%, το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA 16,8% και 17,6% αντίστοιχα, οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 13,6% στο σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό ενώ το ριάλιτι μόδας «GNTM» του STAR περιορίστηκε στο 8,9% και στο 13,3%.

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ1, που ξεχωρίζει στο Twitter και σχολιάζεται θετικά, έκανε 5% στο σύνολο και 4,1% στους τηλεθεατές 18-54. Τα προγράμματα, πλέον, της βραδινής ζώνης είναι όλα στον αέρα και το επόμενο διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε που «κάθεται η μπίλια» και τι επιλέγουν οι τηλεθεατές.

Σχετικές ειδήσεις

Φαίη Σκορδά: Το φυτό που δεν ήθελε στο πλατό γιατί επηρεάζει το... σεξ

The Crown: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν αντιδράσεις - «Το χάσμα»

Ράδιο Αρβύλα: «Καίνε» το GNTM – Δεν είσαι έτοιμη να ξεπουληθείς;