MEDIA

«Συγγνώμη» Αρναούτογλου στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Συγγνώμη» Αρναούτογλου στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως είπε, ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει «μια τεράστια συγγνώμη» από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Τι συνέβη;

Συγγνώμη ζήτησε δημόσια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του, την ώρα που έδειχνε σχετικό βίντεο για τον αθλητή που έφυγε από τη ζωή.

Ο παρουσιαστής μίλησε για το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε story του στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για το τεχνικό αυτό πρόβλημα. «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη.»

Στην κάμερα του πρωινού δήλωσε ότι είναι ακόμα πολύ στενοχωρημένος και είπε ότι είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. «Κάτι έγινε στη μεταφορά της εικόνας και δεν παίχτηκε», ανέφερε για το πρόλογο που είχε ετοιμάσει.

Mετά τις δηλώσεις του, η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να τον συναντήσω και να κάνουμε μία συνέντευξη, φαντάζομαι δεν θα μου αρνηθεί ο ίδιος. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε το καλοκαίρι τυχαία κάποιες φορές στο αεροδρόμιο και να τα πούμε. Ήταν πολύ γλυκός και ενθαρρυντικός μαζί μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να τα πούμε τηλεοπτικά. Φαντάζομαι και στον ΑΝΤ1 και λόγω των σχέσεων δεν θα μου αρνηθούν.»

Διαβάστε ακόμα:

Νικολαΐδης: Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του, Δώρας Τσαμπάζη

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Παρέδωσε μαθήματα ζωής με τον θάνατό του