MEDIA

Καινούργιου: Την κατηγόρησαν ότι προσέβαλε σερβιτόρο φοιτητή

Καινούργιου: Την κατηγόρησαν ότι προσέβαλε σερβιτόρο φοιτητή
instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά για όσα ακούστηκαν περί προσβολής σερβιτόρου σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την καταγγελία του Χάρη Ρώμα κατά δημοσιογράφου που ενέπλεξε το όνομά του στην υπόθεση βιασμού στα Σεπόλια κάνοντας μέχρι και γκάλοπ στο Twitter, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ένα δικό της περιστατικό.

Συγκεκριμένα την ώρα της συζήτησής της με τον ηθοποιό στο πλατό της εκπομπής, ξέσπασε για ένα συμβάν στη Θεσσαλονίκη, όπου ενεπλάκη το όνομά της με κουίζ στα social media, όταν χρήστης την κατηγόρησε ότι ήταν αγενής εις βάρος ενός σερβιτόρου σε καφετέρια

«Είχα πάει με τους φίλους μου το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά διάβασα στο Twitter ότι πήγα σε ένα μαγαζί και πρόσβαλα έναν σερβιτόρο φοιτητή επειδή δε με γνώρισε και στο τέλος δεν του έδωσα ούτε πουρμπουάρ. Δηλαδή ότι εγώ μίλησα άσχημα σε ένα σερβιτόρο φοιτητή! Εγώ! Που όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο ευγενικός άνθρωπος είμαι. Που έχω δουλέψει και σερβιτόρα και έχω ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν πραγματικά.

Και με πήρε ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου λέει “τι γράφουν, στενοχωριέμαι”. Του λέω “πιστεύεις μια στο εκατομμύριο ότι εγώ υπάρχει περίπτωση να προσβάλω έναν άνθρωπο που δουλεύει και να μην αφήσω και πουρμπουάρ;”. Άφησα και πουρμπουάρ που δεν το φαντάζεται κανείς, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Όλα αυτά από ένα tweet. Ήθελα να απολογηθώ και να πω ότι δεν είναι δυνατόν επειδή ο καθένας βγάζει κάτι από το κεφάλι του, να πρέπει εμείς να τρώμε αυτή τη λασπολογία» είπε σε έξαλλη κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου.