MEDIA

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επέστρεψε η παρουσιάστρια που πάλεψε με τον καρκίνο

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επέστρεψε η παρουσιάστρια που πάλεψε με τον καρκίνο
Η Αντιγόνη Ανδρεάκη
Glomex

Επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες η παρουσιάστρια, Αντιγόνη Ανδρεάκη, που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

H Κρητικιά δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα την περασμένη Δευτέρα με την εκπομπή «Live με την Αντιγόνη» της τηλεόρασης CRETA. Με χαμόγελο, αισιοδοξία, πείσμα και δύναμη ψυχής, η Αντιγόνη Ανδρεάκη καλωσόρισε το κοινό της Κρήτης στις 20.45, και ανακοίνωσε ότι σύντομα ετοιμάζει και δεύτερη εκπομπή.

«Χαίρομαι γιατί τα ξαναλέμε μετά από τόσα χρόνια. Ήταν σημαντικό να βρεθώ στην αρχή της καριέρας μου με έναν δάσκαλο σαν εσένα Γιώργο Παπαδάκη, που έδωσες εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο σαν εμένα», είπε αρχικά η Αντιγόνη Ανδρεάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη σειρά του είπε «Εσύ είσαι δασκάλα της ζωής».

«Υπάρχει κόσμος που δεν λέει από τι νοσεί, είναι υποχρεωμένος να το περάσει μέσα στη σιωπή του, στον πόνο του, να μην ενοχλήσει την οικογένεια του, να μην θορυβηθεί η δουλειά του. Εγώ διάλεξα να είμαι όπως είμαι για να μεταφέρω αυτό το μήνυμα», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η Αντιγόνη.

«Ανεβαινω στην Αθήνα κάθε Πέμπτη για τις θεραπείες μου», πρόσθεσε.

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό η 47χρονη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην τηλεόραση. Είχε μιλήσει για τη μάχη της με τον καρκίνο αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τον ανακάλυψε.

«Σε ένα τσεκ απ βρήκαμε ένα ανησυχητικό εύρημα. Η βιοψία έδειξε καρκίνο στον μαστό. Ακούγοντας ότι έχω καρκίνο στον μαστό, το πρώτο που ένιωσα ήταν, ο φόβος και τι θα γίνει με το παιδί μου», είχε πει η Αντιγόνη Ανδρεάκη και είχε προσθέσει:

«Στο χειρουργείο για τον καρκίνο του μαστού, ξύπνησα με το τραγούδι των γενεθλίων. Διάλεξα να ξυρίσω τα μαλλιά μου και η κόρη μου η Γαβριέλα όταν με είδε, έτρεξε να μου πει πόσο όμορφη είμαι. Έχω κάνει την “λίστα με τις ευχές” μου, το πιο βασικό είναι να δω την κόρη μου να μεγαλώνει. Αν προλαβαίνετε κάντε το ραντεβού σήμερα για εξέταση, μην το μεταθέτετε, κάντε την μαστογραφία σας», ανέφερε.

Σχετικές ειδήσεις

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της - Το βασικό είναι να δω την κόρη μου να μεγαλώνει

Αντιγόνη Ανδρεάκη - Σπαρακτική εξομολόγηση: «Η μόνη ευχή μου είναι να δω το παιδί μου να μεγαλώνει»

Παλεύει με τον καρκίνο η Αντιγόνη Ανδρεάκη – Η δημοσιογράφος συγκλονίζει με την «εξομολόγησή» της