MEDIA

MasterChef: Πότε επιστρέφει το μαγειρικό ριάλιτι

MasterChef: Πότε επιστρέφει το μαγειρικό ριάλιτι

MasterChef: Στο πόστο τους επιστρέφουν και φέτος οι τρεις σεφ-κριτές για να βρουν τον επόμενο νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι μαγειρικής

Στο κλασικό τους πόστο μέσα στην κουζίνα του MasterChef φαίνεται πως θα επιστρέψουν και τη φετινή σεζόν οι τρεις σεφ-κριτές του τηλεοπτικού ριάλιτι.

Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα επιστρέψει στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν το MasterChef θα επιστρέψει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ο Πάνος Ιωαννίδης θα κληθούν να βαθμολογήσουν και πάλι τους νέους διαγωνιζόμενους στις μαγειρικές τους ικανότητες.

Εξάλλου ο νέος κύκλος του MasterChef ανακοινώθηκε πριν ακόμη τελειώσει ο προηγούμενος, αφού το trailer με την πρόσκληση προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Στη συνέχεια είδαμε πολλούς παλιούς γνώριμους από τους διαγωνιζόμενους σε σποτάκια και να παρακινούν με τη σειρά τους, επίδοξους μάγειρες, για να δηλώσουν συμμετοχή.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Πάνος Ιωαννίδης είχε τονίσει πως θα αλλάξουν πολλά στο MasterChef φέτος και μάλιστα ανέφερε οτι στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και η περίπτωση ενός All Star MasterChef.

«Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ένα All Star MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω που έχει καταλήξει το κανάλι γιατί η τελική απόφαση εννοείται πως είναι του καναλιού», είχε πει συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», τα γυρίσματα για το MasterChef ξεκινούν στις 20 Νοεμβρίου, καθώς οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Επίσης έχουν βρεθεί οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι για το bootcamp, ενώ η προβολή θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου, όπως άλλωστε είθισται τα τελευταία χρόνια, μετά τον τελικό του GNTM 5.