MEDIA

Τηλεθέαση: Τα βράδια της Κυριακής ανήκουν στο MEGA

Τηλεθέαση: Τα βράδια της Κυριακής ανήκουν στο MEGA

Βράδυ Κυριακής και η μυθοπλασία είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα κανάλια, πλέον, επενδύουν σε σειρές όλες τις ημέρες της εβδομάδας «πιάνοντας τον παλμό» από τους τηλεθεατές.

Νικητής χθες αναδείχθηκε το MEGA. Για μία ακόμα φορά, τα σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο» κατέκτησαν την κορυφή σημειώνοντας υψηλά ποσοστά. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, για την 23 η Οκτωβρίου, η δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου άγγιξε (21.00 έως 22.30) 26,6% στο σύνολο και 21% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε lead in από την προαναφερθείσα, σημείωσε 25,4% στο σύνολο και 22,4% στο δυναμικό κοινό. Οι δύο αυτές παραγωγές έχουν «χτίσει» μία δυνατή ζώνη, που δεν αφήνει περιθώρια στο κοινό για ζάπινγκ και στον ανταγωνισμό για να πάρει προβάδισμα.

Την ίδια ώρα, το μουσικό σόου «Voice» του ΣΚΑΪ έκανε 17% στο σύνολο και 13,7% στους τηλεθεατές 18-54. Το φορμάτ του καναλιού του Φαλήρου εμφανίζεται, τη φετινή σεζόν, με χαμηλότερα ποσοστά σε σχέση με εκείνα των προηγούμενων ετών. Ωστόσο, είναι το μοναδικό πρόγραμμα του καναλιού που «στέκεται» με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό και κερδίζει τις εντυπώσεις λόγω του περιεχομένου αλλά και της εξαιρετικές κριτικής επιτροπής.

Το ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR, «Asia Express», έκανε 6,7% στο σύνολο και 8,9% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Μια Νύχτα του Αυγούστου» έκανε 5,1% και 3,2% ενώ το «Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN 6,1% και 7,3%.

Όσον αφορά στο «Rouk Zouk Special» του ΑΝΤ1, που προβλήθηκε από τις 20.00 έως τις 22.00, με τη Ζέτα Μακρυπούλια, έκανε 11,2% στο σύνολο και 12,5% στους τηλεθεατές 18-54. Η σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έκανε 12,2% και 13,5%. Την ίδια ώρα, το σίριαλ της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» έκανε 6,8% στο σύνολο και 4,7% στο δυναμικό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο - Spoiler: Ο Λευτέρης καταρρέει - Αναστάτωση στο μοναστήρι

Συγκινημένη η Άσπα για Mad Clip: «Αυτό θα ήθελε και ο αδελφός μου»

Asia express: Στο νοσοκομείο o Γιάννης Αϊβάζης