MEDIA

Love Island: Η νέα παίκτρια και ο πειρασμός που «ξυπνάει» αναμνήσεις

Love Island: Η νέα παίκτρια και ο πειρασμός που ξυπνάει αναμνήσεις
Έστησαν πάρτι οι παίκτες στη βίλα του Love Island.

Η εμφάνιση μιας ακόμα Islander το βραδύ της Τρίτης στη βίλα του Love Island αιφνιδιάζει τους πάντες.

Μια νέα παίκτρια θα περάσει το κατώφλι της βίλας του Love Island στο επεισόδιο που θα δούμε το βράδυ της Τρίτης στις 23.15 στη τηλεόραση το ΣΚΑΪ. Η νεα Islander θα «μπουκάρει» στη βίλα τη στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες διασκεδάζουν σε ένα εντυπωσιακό pool party. Ο χορός στην πισίνα διακόπτεται ξαφνικά όταν μία γυναικεία παρουσία περνάει το κατώφλι της βίλας. Ποια είναι η παίκτρια που μπαίνει ξαφνικά στο Love Island και ξυπνάει αναμνήσεις;

Το κοινό στέλνει ένα ζευγάρι για ραντεβού εκτός βίλας την ώρα που άλλα ζευγάρια έχουν παράπονα και εντάσεις. Όλοι ασχολούνται με τη νέα άφιξη στο σπίτι και αρκετοί είναι εκείνοι που λένε τον… καλό τους λόγο! Σύντομα η μεγάλη παρέα του Love Island χωρίζεται στα δύο.

Ένα παιχνίδι ερωτήσεων βγάζει στην επιφάνεια πολλές αλήθειες για τις εμπειρίες που έχει συγκεντρώσει στη ζωή του ο κάθε παίκτης ενώ για ακόμα μία φορά τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά των Islanders φέρνουν αναστάτωση. Το πρώτο μήνυμα ενημερώνει για την αποχώρηση ενός παίκτη την επόμενη μέρα. Το δεύτερο μήνυμα παραχωρεί για ένα βράδυ τη σουίτα στην Κλαούντια και στον Αλέξανδρο Λ.. Ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να προσεγγίσει την νέα Islander χωρίς οι κινήσεις του να μένουν ασχολίαστες από τους υπόλοιπους.

Σχετικές ειδήσεις

Θυμάστε την Νέρτζη από το Power of love; - Είναι πια αγνώριστη!

Love Island: Ξεκίνησαν τα προβλήματα για Αναστασία και Γιώργο

Love Island: Χαμός για το εσώρουχο του Αλέξανδρου - Έξαλλη η Κλαούντια