MEDIA

MEGA: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες

MEGA: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες
Η Γη της Ελιάς

Το Champions League φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα του Μεγάλου καναλιού.

Οι φανατικοί της σειράς «Η Γη της Ελιάς», που προβάλλεται από Κυριακή έως και Πέμπτη στις 21.00 στο MEGA, δεν θα παρακολουθήσουν απόψε νέο επεισόδιο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Champions League, στις 21.30, Άγιαξ – Λίβερπουλ. Το δραματικό σίριαλ θα επανέλθει με καταιγιστικές εξελίξεις το βράδυ της Πέμπτης.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, θα δούμε μία ακόμα αλλαγή στον προγραμματισμό του MEGA. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» δεν θα βγει με νέο επεισόδιο. Θα προβληθεί σε επανάληψη και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα «παίξει» το τρίτο επεισόδιο. Το τρέιλερ είναι ήδη στον αέρα και σε αυτό βλέπουμε την Κλέλια και τον αδερφό της να σοκάρονται από την αποκάλυψη που αφορά στους γονείς τους.

Από αυτή την εβδομάδα, τα βράδια της Παρασκευής έχουν περισσότερο γέλιο στο μεγάλο κανάλι. Η κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» θα παίζει με διπλό επεισόδιο, στις 21.00, ενώ πια δεν θα προβάλλεται Σάββατο. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ενώ οι Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, στους τρεις ομώνυμους ρόλους, ετοιμάζονται να χαρίσουν ξεκαρδιστικές στιγμές.

Τι θα δούμε την Πέμπτη στη «Γη της Ελιάς»

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτήν την αποτρόπαια ιστορία. Στο μεταξύ, η Μυρτάλη στη γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια τη διοίκηση της επιχείρησης.

Οι αντιρρήσεις απ’ όλους θα είναι σφοδρές, ενώ ο Ισίδωρος, με τη συνδρομή του Μάνου και της Μαργαρίτας, εκβιάζει με κάποιο τρόπο τη Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει. Ο Δημοσθένης θέτει τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου, λόγω διάστασης απόψεων. Η Ιουλία παίρνει μία απόφαση που θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει η αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά.