MEDIA

Love Island: Η επιστροφή της Νίκης έφερε αναστάτωση και μια αποχώρηση

Love Island: Η επιστροφή της Νίκης έφερε αναστάτωση και μια αποχώρηση
Η Νίκη.
Glomex

Ποιον διάλεξε η «οπτασία» στο coupling και ποιος έφυγε οριστικά από το Love Island;

To βράδυ της Τετάρτης οι παίκτες του Love Island υποδέχθηκαν και πάλι μια πρώην παίκτρια, την Νίκη. Η Νίκη αφού περασε το κατώφλι της βίλας αναγκάστηκε να επιλέξει ένα από τα αγόρια για ζευγάρι της. Από την επιλογή που έκανε έστειλε πίσω στην Ελλάδα έναν παίκτη.

Η Κλαούντια ήταν εκείνη που ανησύχησε περισσότερο για την απόφαση της Νίκης στο τέλος του επεισοδίου αφού φοβόταν μήπως αποφασίσει να διαλέξει τον πρώην σύντροφο της Αλέξανδρο Λουσάι. Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ του στη σουίτα της βίλας κι αυτό τους βοήθησε να χαλαρώσουν αρκετά. Αλλά η Κλαούντια δεν μπορεί να αγνοήσει την επιστροφή της «οπτασίας» στο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ. Καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να θελήσει να γίνει ξανά ζευγάρι με τον Αλέξανδρο, ο οποίος από τη μέρα που αποχώρησε η Νίκη έχει δεθεί πολύ με την Κλαούντια.

Ο Χρήστος με τη σειρά του προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της Νίκης για να γνωριστούν καλύτερα. Αρχικά της φτιάχνει πρωινό και με τις περιποιήσεις του δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Και αυτό λέει και στα υπόλοιπα κορίτσια η Νίκη όταν σχολιάζουν τη στάση του απέναντί της. Ο Φάνης από την άλλη μεριά έχει δώσει όλη του την προσοχή στην Κατερίνα που τους αναστάτωσε όλους στο χθεσινό επεισόδιο με τις δηλώσεις της. Ο Islander αναρωτιέται τι μπορεί να συμβεί αν επιλέξει αυτόν η Νίκη στο coupling. Παράλληλα ο Παναγιώτης επιχειρεί μία νέα προσέγγιση στην Κατερίνα θέλοντας να μάθει το λόγο που άλλαξε στάση απέναντί του. Κι εκείνη δεν είναι καθόλου ευγενική στην απάντηση που θα του δώσει, αφού έχει επηρεαστεί από τα σχόλια που έχει ακούσει από τους υπόλοιπους.

Η Νίκη αφού έκανε τρία ραντεβού κάνοντας τις υπόλοιπες κοπέλες να βγάλουν «νύχια» επέλεξε τον Φάνη.

Ο Χρήστος έμεινε single και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Σχετικές ειδήσεις

Love Island: Τέλος από τον ΣΚΑΪ – Γιατί οδηγήθηκαν στην απόφαση

Love Island: Το ερωτικό καβγαδάκι και... το πάρτι στο νησί

Love Island: Η οικειοθελής αποχώρηση έφερε κλάματα στους παίκτες