MEDIA

Τα προγράμματα που θα αντικαταστήσουν το «Love Island»

Τα προγράμματα που θα αντικαταστήσουν το «Love Island»

Tι έρχεται στον ΣΚΑΪ μετά το «Love Island»;

Το ριάλιτι σχέσεων «Love Island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που δεν
κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, θα αποχαιρετίσει το κοινό το Σάββατο 5
Νοεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Στον τελικό θα προκριθούν τα τέσσερα πιο δημοφιλή ζευγάρια που προέκυψαν
από την πρώτη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Αυτά τα ζευγάρια θα έχουν
την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά ραντεβού εκτός βίλας, να παρακολουθήσουν τα μηνύματα των συγγενών τους αλλά και να ανταλλάξουν όρκους έρωτα, αγάπης και ονείρων στην αψίδα του Love Island. Μπορεί οι Islanders που θα φτάσουν στον τελικό να έχουν κερδίσει το έπαθλο του αληθινού έρωτα όμως ένα ζευγάρι θα είναι εκείνο που θα αναχωρήσει από τις Κανάριες νήσους έχοντας κερδίσει πολλά περισσότερα! Μία νέα ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό θα αναδείξει και τον μεγάλο νικητή που θα φύγει με 50.000 ευρώ.

Και αφού το πρότζεκτ ολοκληρώσει την πορεία του, οι ιθύνοντες έχουν ήδη σκεφτεί πώς θα καλύψουν το κενό που δημιουργείται στη βραδινή ζώνη από Τρίτη μέχρι και Σάββατο. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, ξένες ταινίες θα ενταχθούν στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού του Φαλήρου. Έτσι, στις 21.00 και στις 23.00, το κοινό θα βλέπει παραγωγές της μεγάλης οθόνης όπως «Η μεγάλη ληστεία», «Χαμένοι στον ήλιο», «Όλα για τη δόξα», που θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν τις σειρές των υπόλοιπων καναλιών. Όσο κι αν το εγχείρημα είναι δύσκολο, σίγουρα το κανάλι του Φαλήρου θα «γλιτώσει» χρήματα αφού το «Love Island» τους κόστιζε πολύ και δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen.

Τα βράδια της Κυριακής, το «Voice» παραμένει στη θέση του. Το μουσικό σόου
με τον Γιώργο Λιανό στέκεται με το κεφάλι ψηλά απέναντι από τις σειρές του MEGA, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ενώ δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν προστεθεί ένα ακόμη επεισόδιο. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι το πρότζεκτ πήρε παράταση και θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2023.

Διαβάστε ακόμη:

Love Island: Αντίστροφη μέτρηση για τον πρόωρο τελικό

Love Island: Η ολική επαναφορά στα ζευγάρια φέρνει ανατροπές

Love Island: Έρχεται νέο ανατρεπτικό recoupling