MEDIA

All Star Survivor: «Κλείδωσε» η ημερομηνία που φεύγουν οι παίκτες

All Star Survivor: «Κλείδωσε» η ημερομηνία που φεύγουν οι παίκτες
Πότε αναχωρούν οι παίκτες.
Instagram / survivorgreece

Πότε αναχωρούν οι παίκτες του «All Star Survivor» - Τι θα συμβεί με τον Γιώργο Λιανό που ενώ θα είναι στο «Voice» θα παρουσιάζει και το ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Survivor All Star που αναμένεται να ξεκινήσει λίγες ημέρες πριν το νέο έτος. Οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού έχουν αρχίσει να γίνονται γνωστές ενώ δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν ανακοινώσει ότι θα βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Super Kατερίνα» ανακοίνωσε ότι οι παίκτες αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο στις 10 Δεκεμβρίου. Ενώ η πρεμιέρα του ριάλιτι αναμένεται γύρω στις 14 Δεκέμβρη, νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός αρνήθηκε ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες του Survivor. Ο παρουσιαστής έχει ακόμη υποχρεώσεις στο The Voice γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στην παρουσίαση του Survivor all star.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στο Star πρότεινε με χιούμορ τον αντικαταστάτη του. «Θα ήθελα τον Νίκο Αλιάγα αλλά έχει δουλειές» είπε.

Αυτοί είναι οι 11 παίκτες που συμφώνησαν

Η παραγωγή του «Survivor All Star», έχει κλείσει ήδη τις συμφωνίες του με τους παίκτες που θα επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Τα πρώτα ονόματα των συμμετεχόντων παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό μας» πριν από λίγες ημέρες.

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, στο «Survivor All Star» θα δούμε 24 πρόσωπα, δύο ομάδες των 12 ατόμων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, θα υπογράψουν 30 άτομα, μερικοί από τους οποίους μάλιστα, έχουν στο συμβόλαιό τους τον όρο, ότι η παραγωγή θα αποφασίσει αν θα μπουν ή όχι στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, τα ονόματα που έχουν υπογράψει με την Acun Medya είναι

  • Στάθης Σχίζας
  • Τάκης Καραγκούνιας
  • Τριαντάφυλλος
  • Κώστας Αναγνωστόπουλος
  • Περικλής Κονδυλάτος

Ενώ τα τρία ζευγάρια που φαίνεται ότι θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης είναι:

  • Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης,
  • Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου και
  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι Διάσημοι που υπέγραψαν

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 11 παίκτες που συμφώνησαν

All Star Survivor: Ο παίκτης που δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή