MEDIA

Maestro: Τηλεθέαση και δηλώσεις Παπακαλιάτη για τη συνέχεια της σειράς

Maestro: Τηλεθέαση και δηλώσεις Παπακαλιάτη για τη συνέχεια της σειράς

Πώς αποτυπώθηκε στους πίνακες της Nielsen το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, το βράδυ της Πέμπτης.

Το βράδυ της Πέμπτης, η μάχη για την τηλεθέαση που δόθηκε είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή, τη μυθοπλασία. Οι σειρές του MEGA και του ALPHA μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κάτι που φυσικά αποτυπώθηκε και στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, το σίριαλ «Σασμός» έκανε 29% στο σύνολο και 28,5% στο δυναμικό κοινό ενώ -την ίδια ώρα στο MEGA- «Η Γη της Ελιάς» 24,2% και 16,4% αντίστοιχα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν το σίριαλ «Maestro» του MEGA. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με το τρίτο επεισόδιο, καθήλωσε το κοινό ενώ σχολιάστηκε στο Twitter με διάφορες σκηνές. Μαέστρος και στην τηλεθέαση, ο δημιουργός κατάφερε να προσελκύσει το 25% του συνόλου και το 23,9% του δυναμικού κοινού. Η σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος;», από τις 21.00 έως τις 22.00, έκανε 11,3% στο σύνολο και 13,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Πλέον και η ζώνη των 20.00 έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» σημείωσε 22,5% στο σύνολο και 20,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι «Ράδιο Αρβύλα» 14,3% και 16,8%. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» περιορίστηκε στο 3,7% στο σύνολο και στο 1,8% στο δυναμικό κοινό.

Οι δηλώσεις Παπακαλιάτη για την πορεία του «Maestro»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός και δημιουργός απάντησε στις ερωτήσεις της Μυρσίνης Κοντού για το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερος κύκλος της σειράς, αλλά και όσα θα δούμε να εκτυλίσσονται στη συνέχεια.

«Έχουμε πει ότι θα πάμε στους Παξούς για τα γυρίσματα του β’ κύκλου, αλλά δεν θα πάμε από τώρα, θα πάμε από Φεβρουάριο-Μάρτιο και μετά. Ανυπομονώ να γράψω, γιατί δεν τα έχω γράψει ακόμα τα επεισόδια» αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι υπήρχε εξ αρχής η πρόθεση η σειρά να συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν και πως σε αυτήν θα δούμε όλους τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε ήδη από τον πρώτο κύκλο.