MEDIA

Ρούλα Κορομηλά: Η εντυπωσιακή είσοδος υπό τους ήχους του Bella Ciao

Η Ρούλα Κορομηλά
Η Ρούλα Κορομηλά
Glomex

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στην τηλεόραση και έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο «Σπίτι με το MEGA» υπό τους ήχους του Bella Ciao, ενώ συστήθηκε ξανά στο τηλεοπτικό κοινό

Η παρουσιάστρια έκανε την εισοδό της υπό τους ήχους του Bella Ciao, σηκώνοντας την αυλαία της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega» που επέστρεψε δυναμικά για 4η σεζόν, με πρώτη καλεσμένη την Πέγκυ Ζήνα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε υπό τους ήχους του διάσημου τραγουδιού «Bella Ciao», ντυμένη στα κόκκινα και καλωσόρισε το κοινό, σχολιάζοντας την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας! Καλησπέρα σε όλους! Καλωσήρθατε στο όμορφο, ζεστό, μουσικό, ανανεωμένο "Σπίτι με το MEGA". Ήρθα κι εγώ, ξέρετε γιατί; Έχω αποφασίσει να βρίσκομαι εκεί που περνάω καλά! Και τις δύο φορές που επισκέφτηκα την εκπομπή, η ευγένεια, ο σεβασμός, η αισιοδοξία και οι συντελεστές με ώθησαν στο να έρθω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, να βρίσκομαι κοντά σας, για να μοιραστούμε μαγικές μουσικές βραδιές».

Και συνέχισε, ανεφέροντας με τον δικό της τρόπο ένα μίνι βιογραφικό της, και δηλώνοντας μεταξύ άλλων ...παρουσιάστρια και λάτρης των αλόγων. «Θα πρέπει να συστηθώ, δεν με ξέρετε όλοι. Είμαι η Ρούλα Κορομηλά και δηλώνω παρουσιάστρια. Γεννήθηκα ένα μήνα που θεωρείται ερωτικός, μπορεί να είναι και η έλξη που έχουμε μεταξύ μας τόσα χρόνια.

Γεννήθηκα ένα Σάββατο, η μαμά μου δεν θυμάται την ώρα, γι' αυτό και δεν μπορεί να βρει κανείς των ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 16 Φεβρουαρίου του 1957. Θέλω να με γνωρίσετε περισσότερο και να σας πω τι αγαπάω. Αγαπάω τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα άλογα, ειδικά όταν είναι σε νεαρή ηλικία, τα χαϊδεύω και τους δίνω ζάχαρη».

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν όπως ήταν ανεμενόμενο την επιστροφή της «μεγάλης κυρίας» της τηλεόρασης