ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ - ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Σοφία Παυλίδου: «Μου είπε θα σου @@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις»

Σοφία Παυλίδου και Μάνος Παπαγιάννης συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα δικαστήρια - Απόσπασμα από την κατάθεση της ηθοποιού για τον ξυλοδαρμό της
Σοφία Παυλίδου: «Μου είπε θα σου @@@  ό,τι έχεις και δεν έχεις»
gossiptv
2'

Στο δικαστήριο συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (9/11) για πρώτη φορά ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μετά τις μηνύσεις για την υπόθεση ξυλοδαρμού της ηθοποιού στα καμαρίνια το 2018.

Στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» έγινε γνωστό ένα απόσπασμα από την κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου στη δικαστική αίθουσα.

«Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του. Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;” Μου είπε “θα σου @@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα.

Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις;”. Απ’ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πώς είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@@ π@λιο@@@. Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”. Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου.

Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει συγγνώμη και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή