MEDIA

Μαύρο Ρόδο: Πότε θα δούμε Ελισάβετ και Πέτρο πιο κοντά από ποτέ

Μαύρο Ρόδο: Πότε θα δούμε Ελισάβετ και Πέτρο πιο κοντά από ποτέ

Μαύρο ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος κάνουν έρωτα για πρώτη φορά - Πότε θα δουν οι τηλεθεατές την σκηνή που τόσο περιμένουν

Πέτρος και Ελισάβετ έρχονται σε κάθε επεισόδιο όλο και πιο κοντά και το τηλεοπτικό κοινό δε χορταίνει να τους βλέπει μαζί. Η Ελισάβετ κρατάει όσο μπορεί τις αποστάσεις της καθώς για εκείνη ο Πέτρος είναι ο «πονηρός» που της κάνει κακό και την απομακρύνει από το μοναστήρι, όμως ο ίδιος είναι πιο αποφασισμένος και ερωτευμένος από ποτέ.

Οι δυο τους θα συνευρεθούν για πρώτη φορά ερωτικά στο τέλος του πρώτου μισού της σεζόν, στα μέσα Δεκεμβρίου. και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μεγάλος χαμός στο τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, στο τελευταίο επεισόδιο, ο Πέτρος με την Ελισάβετ για πρώτη φορά θα έρθουν σε ερωτική επαφή και, όπως είναι λογικό, αναμένεται να γίνει αγαπημένο θέμα συζήτησης στα social media, αλλά και ανάμεσα στους τηλεθεατές.

Οπως προαναφέραμε, η Ελισάβετ για την ώρα παλεύει να κάνει πως δεν νιώθει τα σκιρτήματα της καρδιάς της για τον Πέτρο, αλλά αυτός ο κρυφός πόθος που έχει μέσα της δεν θα μείνει για πολύ κρυφός.

Ο Πέτρος που έχει μετακομίσει μόνιμα πια στη Γερακιανή, πάει ένα βράδυ και τη βρίσκει εκτός μοναστηριού, που έτυχε εκείνη και είχε βγει. Εκείνος είναι αποφασισμένος να την κάνει δική του, να τη φέρει αντιμέτωπη με την αλήθεια και να παραδεχτεί όσα νιώθει για εκείνον.

Από την άλλη, η Ελισάβετ δείχνει να μην μπορεί να σταματήσει την καρδιά της να χτυπάει για εκείνον και μόνο, και παραδίνεται παρά τον όρκο στον Θεό! Οι δυο τους αφήνονται στο πάθος τους, ο Πέτρος απόλυτα τρυφερός μαζί της και σεβόμενος το γεγονός πως εκείνη δεν είχε γνωρίσει ποτέ άλλον άντρα, της κάνει έρωτα και εκείνη νιώθει για πρώτη φορά πως είναι επιθυμητή γυναίκα.

Ο έρωτάς τους ολοένα και θα δυναμώνει, με πολλά εμπόδια να μπαίνουν ανάμεσά τους.