MEDIA

Μαρία Κορινθίου: Η πρόταση στο «Πρωινό» και η σύγκριση με τη Δούκισσα

Μαρία Κορινθίου: Η πρόταση στο «Πρωινό» και η σύγκριση με τη Δούκισσα
instagram

Μαρία Κορινθίου: «Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Δεν είπα κατευθείαν ναι»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά και παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 καθώς και στη σύγκριση που έγινε με τη Δούκισσα Νομικού.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα» πρόσθεσε.

Η σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού

Σε ερώτηση για τυχόν φόβο σύγκρισης με τη Δούκισσα Νομικού και τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Όχι. Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην «κολλάνε», να μην επικοινωνούν».

Πρόσθεσε μάλιστα σχετικά με το μεγάλο «Ναι» στην πρόταση: «Λειτουργώ πάρα πολύ ενστικτωδώς. Ξέρω ότι είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω, χρόνια το ήξερα. Ήταν και κάτι που με φλέρταρε η παρουσίαση αλλά τότε δεν ήταν προτεραιότητά μου. Θεώρησα τώρα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες, με ανθρώπους που επικοινωνώ, που με θαυμάζουν και με εκτιμούν. Και απλά είπα μέσα σε τρεις μέρες το ναι».