MEDIA

«Maestro» Spoiler: H σχέση Κλέλιας - Ορέστη αποκαλύπτεται

«Maestro» Spoiler: H σχέση Κλέλιας - Ορέστη αποκαλύπτεται

Ο έρωτας που αποκαλύπτεται συμπαρασύρει πολλά πρόσωπα και πυροδοτεί έντονες εξελίξεις στο ορμητικό του πέρασμα. Το νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 22.40, στο MEGA, για να συζητηθεί και να καθηλώσει με τις δυνατές σκηνές.

Με τίτλο «La Famiglia», ο Φάνης ετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία αλλά συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Χαράλαμπο. Προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με την Κλέλια και τον καλεί στο σπίτι με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Ορέστης βρίσκεται σε αδιέξοδο και η αδυναμία του για την Κλέλια θα τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή του. Στο τρέιλερ, μάλιστα, ο Ορέστης ακούγεται να λέει στην Κλέλια: «Ακόμα κι αν αισθάνομαι, είναι αδύνατον…». Στο ίδιο βίντεο, η νεαρή ρωτά τον Ορέστη αν αισθάνεται κάτι για εκείνη με τον δεύτερο να της απαντά: «Θες να βρω τον μπελά μου;»…

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, ετοιμάζονται να χαρίσουν ξανά εκπληκτικές ερμηνείες και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Η σειρά «Maestro», που πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα βρεθεί στην παγκόσμια πλατφόρμα Netflix, θα χαρίσει στο κοινό ακόμη πέντε επεισόδια και μετά θα κάνει ένα διάλειμμα μέχρι να επανέλθει με τον δεύτερο κύκλο.

Ο δημιουργός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μιλώντας στις κάμερες πριν λίγες ημέρες, ανέφερε για την είσοδό του στο Netflix: «Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ, είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει όλοι μας. Το περιμέναμε και σταθήκαμε τυχεροί. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος… Είναι η πρώτη ελληνική σειρά, από δημιουργούς Έλληνες εξ ολοκλήρου, που θα πάει σε παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μη χαρώ; Ελπίζω να είναι μία καλή αρχή, ώστε να γίνεται πιο συχνά αυτό».