MEDIA

Πρωτοφανές ξέσπασμα Καινούργιου για Σπυροπούλου

Πρωτοφανές ξέσπασμα Καινούργιου για Σπυροπούλου
youtube

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου -  «Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου!»

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει στην ελληνική τηλεόραση με πόλεμο ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πολλούς δημοσιογράφους και παρουσιαστές.

Η Κατερίνα Καινούργιου διαβάζοντας την ανακοίνωση που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω δικηγόρου της ξέσπασε έντονα για τα όσα έγραφε και όχι μόνο. Τα tweets και retweets για το θέμα της μητρότητας, για την επίθεση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και για πολλά άλλα η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και τα όσα είπε ήταν πρωτοφανή.

«Εγώ δεν έχω πει τίποτα αρνητικό…Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ποτέ δεν είπα για ορμόνες. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!

Από ψεύτικα προφίλ που μου κάνουν επίθεση. Σαν Κατερίνα δεν έχω πει ποτέ - ποτέ τίποτα αρνητικό. Ξεκίνησε δίνοντας μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους όχι. Σχολίασε όλη η ελληνική τηλεόραση. Ξαφνικά κάνει retweet και μιλάει για έναν άνθρωπο που εγώ υπήρξα πριν δεκαπέντε χρόνια σε σχέση. Έναν άνθρωπο που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Θα το πω το όνομά του, ο Ευγένιος Κατραβάς. Ο αδερφός της Ελένας Κατραβά, που ήταν producer σε ένα project. Τον ερωτεύτηκα, υπήρξαμε μαζί τρία χρόνια. Ήταν η μονή σχέση που έκανα από τη δουλειά. Η Κατραβά με βοήθησε πάρα πολύ με τις συμβουλές της. Εγώ στο χώρο ήμουν, έχω τελειώσει το πανεπιστήμιο.

Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν γιατί εμείς σεβόμαστε την εγκυμοσύνη και μακάρι ο Θεός να με αξιώσει Κωνσταντίνα μου και σε όλους μιλάω να γίνω κι εγώ μαμά. Δεν ξέρεις τι τραβάει κανείς. Το ότι είναι μία γυναίκα σε ενδιαφέρουσα, το σεβόμαστε πάρα πολύ κι εγώ έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι. Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου! Κι εσύ και όλοι όσοι σχολιάζετε λοιπόν.

Και το κάνει και στη Σταματίνα, δεν παίρνω μόνο τον εαυτό μου. Βλέπω φρικτά retweets για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα 3 παιδιών και μία κυρία. Και παντρεμένη, με ένα σπουδαίο νομικό. Δεν είδα τη Σταματίνα να βγάζει κάποια ανακοίνωση. Μου έρχονται υβριστικά μηνύματα παιδιά από ψεύτικα προφίλ. Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Μου γράφουν “να μην γίνεις ποτέ μάνα”, πόσο πλαστικιά είμαι, το ότι καλά έκανε και σε παράτησε ο πρώην σου και σε μία γυναίκα που στο θέμα του παιδιού ειδικά είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη, γιατί δεν ξέρω αν θα μπορέσω να καταφέρω να κάνω παιδί. Τελειώνει εδώ. Δεν θα το συνεχίσω. Με το καλό, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Όμως λίγο προσοχή γιατί δεν είσαι μόνη σου στον κόσμο αυτόν! Χωρίς retweet!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.