MEDIA

Καλογρίδη: «Λύγισε» για τον θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη

Καλογρίδη: «Λύγισε» για τον θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη
Η Νατάσα Καλογρίδη.
Glomex

Η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη συγκινήθηκε μιλώντας για την απώλεια της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη.

Η Νατάσα Καλογρίδη καλεσμένη της εκπομπής «Γεια σου» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ συγκινήθηκε μιλώντας για το χαμό της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν απο λίγες μέρες σε ηλικία 55 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου της κόρης της.

«Θα προτιμούσα να μην πω τι και πως συνέβη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε σε πένθος. Επειδή το έργο έχει να κάνει με τη σχέση μάνας και κόρης, εγώ είμαι η κόρη της στην παράσταση. Είναι μια σχέση αγάπης μίσους κι εμπεριέχει όλο το φάσμα συναισθημάτων. Χθες με απόφαση της Αιμιλίας ήταν η πρώτη ημέρα που κάναμε παράσταση. Κάναμε μια πρόβα για να δούμε πως θα είναι το πράγμα και πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει δύναμη κι είναι δίπλα της όλη η ομάδα. Αυτό το έργο σαν να ήταν προάγγελος πολλών πραγμάτων. Πραγματικά είναι κάτι πρωτοφανές για εμένα. Δεν το έχω ξαναζήσει και δεν μπορώ να το περιγράψω», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα χθες. Είναι ένα πλάσμα φωτεινό, δυνατό. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να αντέξει, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι που έχουν αυτές τις αντοχές, έχουν και την άλλη πλευρά τους, την τεράστια ευαισθησία. Είναι ένα έργο που έχει να κάνει με αυτό ακριβώς που συνέβη. Κάναμε την πρόβα και δεν ξέρω πως το κατάφερε… Δεν ήξερα τι να περιμένω».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις

Αιμιλία Υψηλάντη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο της κόρης της

Βαρύ πένθος για την Αιμιλία Υψηλάντη

Νατάσα Καλογρίδη: Έχασα τον πατέρα μου στα 6, λίγο πριν φτάσει σπίτι