MEDIA

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού
Glomex

J2US: Στη σκήνη ανέβηκαν με ανεβασμένη διάθεση και σήμερα τα ζευγάρια του σόου δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ένα όμως δεν κατάφερε να πείσει κοινό και κριτική επιτροπή που τους έδειξε την εξώπορτα. 

Ολοκληρώθηκε το 7o live του σόου τραγουδιού J2US με μία ακόμη αποχώρηση.

Όλα τα είχε το αποψινό live του J2US εκτός από ένα ζευγάρι! Κι αυτό γιατί ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα ήταν η ηχηρή απουσία του αποψινού J2US λόγω μίας ίωσης που ταλαιπωρεί τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

Στη σκήνη του J2US ανέβηκαν με ανεβασμένη διάθεση και σήμερα τα ζευγάρια του σόου δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ένα όμως δεν κατάφερε να πείσει κοινό και κριτική επιτροπή που τους έδειξε την εξώπορτα.

Στην τελική αναμέτρηση για την αποχώρηση βρέθηκαν Ιλάειρα Ζήση - Μαυρίκιος Μαυρικίου και Βίκυ Κουλιανού - Άρης Πετράκης με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει, ότι από το σόου αποχωρούν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης.

Η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρης Πετράκης τραγούδησαν το κομμάτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά «Ζήσαμε», όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή, αφού δεν άκουσαν και τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Η παρουσία της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου ερμηνεύοντας Victor & Victoria εντυπωσίασε, όμως η κριτική επιτροπή θεώρησε πως ο Μαυρίκιος επισκίασε την Ιλάειρα στην εμφάνισή τους. Το τηλεοπτικό κοινό δεν φάνηκε να συμφωνεί μαζί τους, αφού κράτησε το ζευγάρι στο σόου και θα τους δούμε και το επόμενο Σάββατο.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης:

Θέλουμε αυτό που έχουν, είπε το κοινό για Γαρμπή - Σχοινά στο J2Us

J2US Backstage: Ο ασθενής σε ανάρρωση και μια τούρτα έκπληξη

Μαυρικίου: Αν κάποιος φλερτάρει την Ιλάειρα θα του σπάσω τα μούτρα