MEDIA

«Survivor All Star»: Το βίντεο spoiler του Γιώργου Λιανού

«Survivor All Star»: Το βίντεο spoiler του Γιώργου Λιανού

Οι συμμετέχοντες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία, με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να ανεβάζει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δίνοντας μία μικρή γεύση του τι συμβαίνει.

Το «Survivor All Star» είναι από τα πρότζεκτ που τραβούν το ενδιαφέρον πολύ πριν βγουν στον αέρα. Η στρατηγική του Ατζούν Ιλιτζαλί και της παραγωγής να μην ανακοινώνει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο, δημιουργεί μία έντονη φημολογία που κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι συμμετέχοντες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία, με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να ανεβάζει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δίνοντας μία μικρή γεύση του τι συμβαίνει. Φυσικά, δεν αποκάλυψε τα πρόσωπα που έχουν αρχίσει τα εργομετρικά τεστ αλλά σίγουρα αυτό το βίντεο είναι το καλύτερο spoiler.

Το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας», ο Γιώργος Λιανός είχε πει: «Κάνουμε εργομετρικά τεστ για να δούμε ότι είμαστε αρχικά όλοι καλά, αλλά και την κατάσταση των παικτών. Οι παίκτες είναι παραπάνω από τον αριθμό που θέλαμε. Δεν έχει κοπεί κανένας παίκτης γιατί είναι όλοι σε καλή φυσική κατάσταση. Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται 24 παίκτες και για να ολοκληρωθεί παραπάνω. Είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τα εισιτήριά μας για να αναχωρήσουμε. Εύχομαι να κάνουμε γιορτές εδώ».

«Εύχομαι ο Τριαντάφυλλος να είναι μέσα γιατί έχει γράψει αρκετά στο Survivor. Πιστεύω ότι το All Star θα είναι το κλείσιμο ενός κύκλου. Πιστεύω θα έχουμε αρκετές ανατροπές και θα δούμε παίκτες που δεν τους έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θέλω να είμαι κοντά στους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω και παρέα», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την all star εκδοχή του «Survivor». Στάθης Σχίζας, Σάκης Κατσούλης, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Βρισιήδα Ανδριώτου, περνούν από εργομετρικά τεστ και φαίνεται ότι «κλειδώνουν» σιγά σιγά για το ριάλιτι.

Η ρήτρα του Αλέξη Παππά

Όπως έγινε γνωστό από το «Πρωινό Μας», κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων που έκανε με την παραγωγή ο Αλέξης Παππάς, ζήτησε ρήτρα τηλεθέασης. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο ζητά η αμοιβή του να καθορίζεται από τα ποσοστά τηλεθέασης.

Για τις αμοιβές των παικτών, πάντως, έχει γίνει μεγάλη συζήτηση. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν κάποιους από τους Survivors να παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα.