MEDIA

Τηλεθέαση: Τι συμβαίνει με «Σασμό» και Μουντιάλ

Τηλεθέαση: Τι συμβαίνει με «Σασμό» και Μουντιάλ

Ποιες σειρές πέρασαν μπροστά στην τηλεθέαση;

Η μυθοπλασία κονταροχτυπήθηκε, το βράδυ της Τρίτης, με το Μουντιάλ και η μάχη ήταν σκληρή. Οι σειρές του ALPHA και του MEGA προσπάθησαν να πάρουν τη ρεβάνς και να βρεθούν στην κορυφή, αφήνοντας πίσω τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, ο «Σασμός» βρέθηκε στην κορυφή με 24,6% στο σύνολο και 24,9% στους τηλεθεατές 18-54. Το σίριαλ του ALPHA κατέκτησε την πρωτιά και απέδειξε ότι η δυναμική του είναι εξαιρετικά μεγάλη. Ακολούθησε «Η Γη της Ελιάς» με 25% στο σύνολο και 17% στο δυναμικό κοινό.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο αγώνας του Μουντιάλ Ουαλία-Αγγλία με 19,9% στο σύνολο και 19,3% στο δυναμικό κοινό. Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, από τις 22.40 έως τις 24.00 που πήρε το lead in από τη «Γη της Ελιάς», άγγιξε το 23,8% στο σύνολο και το 17,6% στο δυναμικό κοινό. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA, που παίρνει τη σκυτάλη από τον «Σασμό», έκανε 16% στο σύνολο και 16,7% στους τηλεθεατές 18-54. Η σειρά της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», αρκέστηκε στο 6% του συνόλου και στο 5% στο δυναμικό κοινό.

Στη βραδινή ζώνη ένα από τα πολυσυζητημένα πρότζεκτ είναι το «GNTM». Το ριάλιτι μόδας του STAR έκανε 7,8% στο σύνολο και 10,9% στο δυναμικό κοινό. Μπορεί το φορμάτ να μην σημειώνει τα νούμερα των προηγούμενων ετών, όμως συνεχίζει να κερδίζει το ενδιαφέρον ενός σταθερού κοινού αλλά και των χρηστών του Twitter που βάζουν φωτιά με τα σχόλιά τους.

Η ζώνη των 20.00

Με την απουσία των «Ράδιο Αρβύλα», λόγω των αγώνων του παγκόσμιου κυπέλλου ποδοσφαίρου, η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ALPHA παρελαύνει. Έτσι, χθες, έκανε 19,2% στο σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ «Η Δική μας οικογένεια» του OPEN, που ξεκινά στις 20.00, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 4,4% στο σύνολο και το 3,5% στους τηλεθεατές 18-54.