MEDIA

Στο φόβο ή στο θυμό παίζονται οι εκλογές

Στο φόβο ή στο θυμό παίζονται οι εκλογές

Οι αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα - Απόψε στις 9 μμ. στο web tv του newsbomb.

Πέρα από τις επίσημες δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ που εμφανίσθηκαν την Κυριακή σε τέσσερις εφημερίδες και δίνουν την εικόνα μάχης στήθος με στήθος μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, υπάρχουν και οι «μυστικές» και πάντως μη δημοσιοποιούμενες δημοσκοπήσεις των κομμάτων που χρησιμοποιούνται «εσωτερικά» για τη διαμόρφωση των προεκλογικών ομιλιών των πολιτικών αρχηγών.

Στις εσωτερικές αυτές δημοσκοπήσεις των κομμάτων αναζητείται:

  1. Με ποιο συναίσθημα θα ψηφίσουν οι Έλληνες στις 17 Ιούνη ( με φόβο μη βγούμε από το ευρώ; Με διάθεση τιμωρίας όταν έφεραν τη χώρα στην καταστροφή; Με την επιθυμία μιας μεγάλης ανατροπής και διαγραφής του Μνημονίου;)
  2. Τι θα γίνει με τους 1,5 εκατομμύρια Έλληνες που δεν ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές; Ήταν αδιάφοροι; Δεν μπορούσαν λόγω έλλειψης χρημάτων να μετακινηθούν στις εκλογικές τους περιφέρειες;
  3. Τι «ακουμπάει» και ευαισθητοποιηθεί περισσότερο τους αναποφάσιστους;

Αυτά τα απόρρητα δεδομένα των άγνωστων δημοσκοπήσεων θα παρουσιάσει απόψε στις 9 μμ. η εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα στο web tv του newsbomb στην οποία θα υπάρχει και μία αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη του αρχηγού της «ΔΡΑΣΗΣ» κ. Στέφανου Μάνου.

Το ερώτημα για το «γκάλοπ» της αποψινής εκπομπής είναι: Διαπραγμάτευση, μονομερής καταγγελία του Μνημονίου ή σωτηρία της Ελλάδας;

Όπως πάντα, οι θεατές θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε και να σχολιάζετε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα μεταφέρει τα μηνύματά σας και θα θέτει τα ερωτήματά σας στο κοινό.

Στη διάρκεια της αποψινής εκπομπής εκπομπής θα παρουσιαστούν επίσης τα στοιχεία δημοσκόπησης που διενεργήθηκε αποκλειστικά για το newsbomb από την Alco.