GOSSIP

Αλεξάνδρου: Πλησιάζουν οι ώρες που ο μικρός μου βασιλιάς θα είναι εδώ

Αλεξάνδρου: Πλησιάζουν οι ώρες που ο μικρός μου βασιλιάς θα είναι εδώ
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.
Instagram / dimitris_alexandrou

Λίγες εβδομάδες έμειναν για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου το πρώτο τους παιδί.

Αντίστροφα μετρούν τις εβδομάδες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου τους. Το ζευγάρι πρόσφατα αποκάλυψε μέσω instagram πως ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, με την Ιωάννα Τούνη να μοιράζεται σχεδόν καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του: «Κυρίως ανυπομονησία έχω για τον ερχομό του γιου μου και τον περιμένω πώς και πώς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν έχουμε ημερομηνία, σε κάνα μήνα η Ιωάννα θα μπει στον ένατο μήνα. Ο γιος μου θα γεννηθεί το 2023. Να μπει καλά το 2023, πρώτα ο Θεός», δήλωσε λίγο πριν γίνει πατέρας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στο instagram μια γωνιά που έχει ετοιμάσει για το παιδικό δωμάτιο του γιου του, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την ανυπομονησία του να γίνει πατέρας.

Σχετικές ειδήσεις

Τούνη - Αλεξάνδρου: Αυτό είναι το υπέρογκο ποσό που πληρώνουν σε ρεύμα

Τούνη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανυπομονεί να γίνει μαμά!

Ιωάννα Τούνη: Πώς φτιάχνει τη διάθεσή της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης