MEDIA

Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Κιμούλη; Τι έχει κάνει;»

Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Κιμούλη; Τι έχει κάνει;»
Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής
Glomex

Ο ηθοποιός μίλησε για την είσοδο των παικτών reality στο χώρο της υποκριτικής, την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη και τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για την είσοδο των παικτών reality στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» ο Τάσος Κωστής.

Ο ηθοποιός είπε, αρχικά, ότι αν γίνει τέταρτη σεζόν της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο ίδιος δεν θα συνεχίσει. Για τους παίκτες ριάλιτι που παίζουν σε ταινίες και σειρές, ανέφερε χαρακτηριστικά:«Το ότι έχεις ένα στόμα και μιλάς δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να παίζεις. Αν νομίζουν ότι ο κόσμος θα κοιτάξει αυτόν από το ριάλιτι τότε να αλλάξω επάγγελμα, να πάω σπίτι μου.»

Σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο μετά τις καταγγελίες, ο κ. Κωστής σχολίασε: «Τι έχει κάνει για να μην μπορεί να δουλέψει; Πώς θα φάει, πώς θα ζήσει; Πείτε τι έκανε. Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Απαντήστε την ώρα της κακής συμπεριφοράς, μην το αφήνεται για μετά. Λίγο ο καθένας άμα κοπανάει, δεν θα πάρει κανείς αέρα να σηκώσει τη μύτη του.»

Τέλος για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Εγώ με τον Φιλιππίδη δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί έχω τους όρους μου. Εγώ δεν ανέχομαι αυτά τα πράγματα να τα κάνεις. Δεν μπορώ να τα ανέχομαι και μετά να πω ''α μου τα έκανε αυτά''.»