MEDIA

J2US: Νάταλι Κακκαβά & Κώστας Αγέρης έσπασαν τα ρολόγια και αποχώρησαν

J2US: Νάταλι Κακκαβά & Κώστας Αγέρης έσπασαν τα ρολόγια και αποχώρησαν
Glomex

J2US: Άλλη μία αποχώρηση όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό του φιλανθρωπικού σόου τραγουδιού

Το J2US ήρθε για ακόμη ένα Σάββατο με τα ζευγάρια έτοιμα για όλα, με διαφορετικές εμφανίσεις για άλλη μία φορά, ερμηνείες που μάγεψαν, άλλες που δεν συγκίνησαν και τόσο και φυσικά άλλη μία αποχώρηση όπως κάθε εβδομάδα.

Από το live αισθητή ήταν η απουσία του Πάνου Τριανταφύλλου και της Φωτεινής Δάρρα, οι οποίοι, είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα διαγωνίζονταν απόψε, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του Πάνου Τριανταφύλλου.

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και απόψε ο Νίκος Κοκλώνης στο τέλος του σόου κάλεσε όλα τα ζευγάρια στη σκηνή για να ανακοινώσει ποιο θα αποχωρήσει.

Στη σκηνή παρέμειναν Παύλος Σταματόπουλος - Άντζελα Δημητρίου, Ναταλί Κακκαβά - Κώστας Αγέρης, Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης και Ιωάννης Μελισσανίδης - Μελίνα Μακρή, με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει πως απόψε ήταν η τελευταία διαγωνιστική εμφάνιση για την Νάταλι Κακκαβά και τον Κώστα Αγέρη.

Τα περιθώρια στενεύουν πλέον για τα ζευγάρια, που καλούνται για άλλη μία εβδομάδα να βάλουν τα δυνατά τους και να καταφέρουν να κερδίσουν το κοινό με την ερμηνεία τους στο live του επόμενου Σαββάτου, με δύο πλέον εμφανίσεις, αφού εκτός από το τραγούδι που επιλέγει η παραγωγή για τα ζευγάρια, εκείνα πλέον διαλέγουν και μόνα τους ένα δεύτερο τραγούδι.

Η στιγμή της αποχώρησης:

Οι εμφανίσεις της Ναταλί Κακκαβά και του Κώστα Αγέρη: