MEDIA

Μαύρο Ρόδο - Spoiler 6/12: Σφοδρή η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο

Μαύρο Ρόδο - Spoiler 6/12: Σφοδρή η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο
Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση, ενώ η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο.
Glomex

Το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει το βράδυ της Τρίτης με ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Συγκλονιστικό και γεμάτο εξελίξεις θα είναι το επεισόδιο που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:40 στο «Μαύρο Ρόδο» και προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση, ενώ η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο.

Η σύγκρουση του Πέτρου με τον Βίκο είναι σφοδρή, με την Αγγελική να βρίσκεται μοιραία στη μέση. Η Γιάννα αποκαλύπτει στην Ευτυχία την αλήθεια για τον Σταυρίνο. Η Όλγα και ο Λευτέρης δεν πείθονται από τις απαντήσεις της Πολυξένης για το πού ήταν. Εκείνη όμως έχει τον τρόπο να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Η Ηγουμένη κατακεραυνώνει την Κασσιανή με τον λόγο της. Δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στους εκβιασμούς της. Ο Ζαμάφτας γυρίζει στη Γερακιανή για να ολοκληρώσει την εκδίκησή του. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την αποκάλυψη για τις νυχτερινές συναντήσεις της με τον Πέτρο.

Σχετικές ειδήσεις

«Σασμός», «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο» - Οδηγός με όλες τις σειρές

Μαύρο Ρόδο: Η Γιάννα αποκαλύπτει τον λόγο που επέστρεψε

«Μαύρο Ρόδο» Spoiler: Ο Πέτρος συλλαμβάνεται και η Ελισάβετ υποφέρει