MEDIA

«Maestro»: Η σαρωτική τηλεθέαση λίγο πριν το τέλος

«Maestro»: Η σαρωτική τηλεθέαση λίγο πριν το τέλος

Τηλεθέαση: Η σειρά «Maestro» για ακόμη ένα βράδυ Πέμπτης συνεπήρε το κοινό σε ένα ταξίδι με μοναδικές ερμηνείες και βαθιά μηνύματα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στο όγδοο και προτελευταίο επεισόδιο, μάς άφησε να μάθουμε για τη ζωή του Μιχάλη ενώ είδαμε συγκλονιστικές σκηνές με τη Μαρία Καβογιάννη. Η «μεγάλη κυρία» της υποκριτικής ως Μαρία βρήκε τη δύναμη να ξεσπάσει και να οδηγηθεί στην αστυνομία για να καταγγείλει τον Χαράλαμπο.

Η τηλεθέαση, όπως ήταν αναμενόμενο, εκτοξεύτηκε ενώ αποθεωτικά ήταν και τα σχόλια στο Twitter. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η μεγάλη παραγωγή «Maestro» σημείωσε 30,5% στο σύνολο και 31,5% στους τηλεθεατές 18-54. Τα εν λόγω ποσοστά αποδεικνύουν τη δυναμική της σειράς, ενώ τα σχόλια στο δημοφιλές μέσο αφορούσαν κυρίως στη Μαρία Καβογιάννη.

Τι έκανε ο ανταγωνισμός

Στη βραδινή ζώνη, την Πέμπτης, από τις 21.00 έως τις 22.30, νικητής αναδείχθηκε ο «Σασμός». Η σειρά του ALPHA έκανε 28,7% στο σύνολο και 27,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ η σειρά «Η Γη της Ελιάς» του MEGA άγγιξε το 27,6% στο σύνολο και το 20,4% στο δυναμικό κοινό. Στη ζώνη των 20.00, η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ALPHA έκανε 20,5% στο σύνολο και 18,1% στους τηλεθεατές 18-54. Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1 έκανε 16,3% και 18,4% αντίστοιχα.