MEDIA

Maestro: Το συγκινητικό φινάλε που αποθεώθηκε από το κοινό

Maestro: Το συγκινητικό φινάλε που αποθεώθηκε από το κοινό

Maestro: Συγκλόνισε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που άφησε το στίγμα της στο τηλεοπτικό κοινό - Το τέλος που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

Το Maestro έκλεισε τον κύκλο του για φέτος στην τηλεόραση αφήνοντας το στίγμα του στο κοινό, το οποίο αγάπησε τη σειρά και δεν δίστασε λεπτό να το εκφράσει.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία ετοιμάζεται να μπει στο Netflix αποτελώντας την πρώτη ελληνική σειρά που εισέρχεται στη διεθνή πλατφόρμα, έθιξε θέματα της ελληνικής κοινωνίας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Για φινάλε έμεινα μια γλυκόπικρη γεύση, με θέα τους Παξούς και το μουσικό φεστιβάλ με πρωταγωνίστρια τη Χάρις Αλεξίου.

Η κακοποιημένη Μαρία Καβογιάννη, ο κρυφός έρωτας του Ορέστη και της Κλέλιας, η βρωμιά της δόξας και του χρήματος, δηλαδή τα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας σε συνδυασμό με τις πινελιές του Παπακαλιάτη έκαναν τους τηλεθεατές να μην μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από κάθε σκηνή. Ο αποχωρισμός όμως στο τέλος του επεισοδίου, που προβλήθηκε χθες το βράδυ έπεσε βαρύς σε όσους ήθελαν το ζευγάρι μαζί.

Συγκλονιστική ήταν και η Χάρις Αλεξίου, η οποία τραγούδησε μετά από δύο χρόνια. Η μεγάλη ερμηνεύτρια με αφορμή το φεστιβάλ που οργάνωνε ο τηλεοπτικός μαέστρος, ο Ορέστης, τραγούδησε το κομμάτι «Προσευχή» που είχε ερμηνεύσει σε παλιότερη δουλειά της. Όπως έχει αποκαλύψει άλλωστε σε συνέντευξή της η ίδια η Χαρούλα Αλεξίου αυτό ήταν και το κομμάτι που την έφερε κοντά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Όπως είναι φυσικό, η σειρά αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter.