MEDIA

Ποιες εκπομπές και σειρές παραμένουν στη θέση τους τις γιορτές

Ποιες εκπομπές και σειρές παραμένουν στη θέση τους τις γιορτές

Τα στελέχη των καναλιών έχουν ήδη αποφασίσει το πώς θα κινηθούν τις ημέρες των γιορτών, ρίχνοντας στην αρένα ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα, σόου και ταινίες. Ωστόσο, υπάρχουν εκπομπές και σειρές που θα παραμείνουν στη θέση τους με μικρά μόνο διαλλείματα.

Στον ΑΝΤ1, τόσο το «Καλημέρα Ελλάδα» με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου όσο και το «Πρωινό» με τους Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Κορινθίου θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Στο μέτωπο του ΣΚΑΪ θα κυριαρχήσει η ενημέρωση. Οι εκπομπές «Καλημέρα» και «Αταίριαστοι» θα παραμείνουν πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό ενώ τη θέση του «Πρωινού Μας» (σ.σ Η Φαίη Σκορδά θα κάνει διάλειμμα τις ημέρες των γιορτών όπως και ο Νίκος Μουτσινάς) παίρνει η εκπομπή «Δεκατιανοί». Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης αναλαμβάνουν το τιμόνι του μαγκαζίνο, που θα προβάλλεται από τις 09.40 μέχρι τις 12.10.

Το STAR, που συνήθως τις ημέρες των Χριστουγέννων ποντάρει ιδιαίτερα στις παιδικές σειρές, κάνει τη διαφορά. Η ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@STAR» και η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα αποχαιρετίσουν για λίγες μόνο ημέρες τους τηλεθεατές τους. Έτσι, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου αλλά και η Ζήνα θα περάσουν τις περισσότερες ημέρες στα πλατό του σταθμού της Κηφισιάς. To ίδιο θα συμβεί και με τα παιχνίδια «Shopping Star» και «Τροχός της τύχης».

Στην ίδια φιλοσοφία θα κινηθεί και το MEGA. Οι εκπομπές «MEGA Καλημέρα», «Πάμε Δανάη!», «Ελένη», θα βρίσκονται στον προγραμματισμό του καναλιού, εκτός από λίγες ημέρες όπως την 26η Δεκεμβρίου. «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο και «The Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου θα ακολουθήσουν την ίδια ρότα.

Στις επάλξεις θα είναι και οι παρουσιάστριές του ALPHA. Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου θα είναι τις περισσότερες ημέρες στην καρέκλα τους, στις πρωινές τους εκπομπές «Happy Day» και «Super Κατερίνα». Η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Tlive», ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Deal» επίσης θα βρεθούν στον προγραμματισμό του ALPHA.

«Ανοιχτή επικοινωνία», «Ώρα Ελλάδος», «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», στο OPEN, θα παραμείνουν πιστοί στην κανονική ροή του προγράμματος.

Ποιες σειρές θα βλέπουμε

Οι περισσότερες παραγωγές μυθοπλασίας θα αποχαιρετίσουν για λίγο το κοινό τους, επιστρέφοντας στις αρχές Ιανουαρίου. Δύο όμως από τις σειρές θα συντροφεύσουν το κοινό χωρίς διάλειμμα. Η «Άγρια Γη» ΣΚΑΪ, που προβάλλεται καθημερινά στις 18.50, αλλά και τα «Τρία Μίλια» του STAR, θα είναι η εορταστική παρέα των τηλεθεατών.