MEDIA

Ο Αλέξης Παππάς έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ο Αλέξης Παππάς έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ο Αλέξης Παππάς έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, για να μη χρησιμοποιήσει ξανά το όνομά του

Νέος «πόλεμος» άνοιξε στην ελληνική showbiz μετά την απόφαση του Αλέξη Παππά να μην συμμετέχει σε παράσταση που ετοιμάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Η ένταση κορυφώθηκε ανάμεσά τους όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον θεατρικό παραγωγό.

Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και τόνισε ότι το εξώδικο στέλνεται προκειμένου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου να μην αναφέρεται πλέον στο πρόσωπο του ηθοποιού «καθότι το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτές τις γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να σταματήσει να ασχολείται με τον εντολέα μου. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος. Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε ο κ. Στέλιος Σούρλας.

Φυσικά ο Μαυρίκιος δεν μπορούσε να μην πάρει θέση σχετικά με τα όσα έγιναν δημοσίως γνωστά και για το εξώδικο που απέστειλε ο Αλέξης Παππάς, ζητώντας του να μη χρησιμοποιήσει ξανά το όνομά του.

«Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε. Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ», σχολίασε.