MEDIA

Θύμα απάτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Θύμα απάτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram για την ύπαρξη ενός ψεύτικου λογαριασμού με το όνομά του.

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef εντόπισε έναν ψεύτικο λογαριασμό που παριστάνει ότι είναι ο ίδιος και ενημέρωσε τους ακολούθους του στα social media.

Ο λογαριασμός ακολουθεί 3.804 άτομα και έχει λάβει 615 ακόλουθους. Με μια σχετική φωτογραφία στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο σεφ κάλεσε το κοινό να κάνει αναφορά στο προφιλ προκειμένου να κατέβει.

Παρόλα αυτά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διανύει μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής του, καθώς ανυπομονεί να επιστρέψει στη θέση του κριτή στο MasterChef. Παράλληλα, φαίνεται ενθουσιασμένος με τον γιο του.

Σε συνέντευξή του στο Breakfast@Star αποκάλυψε μερικές από τις στιγμές που περνάει με τον γιο του. «Στον γιο μου δε διαβάζω συνταγές αλλά εισαγωγές από βινύλια», είπε ο σεφ.

«Έχω μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και για τις βόλτες με το φουσκωτό σκάφος μου. Περιμένω το καλοκαίρι να πάω με τον γιο μου», εξομολογήθηκε.