MEDIA

Αλλαγή χρόνου με παρέες στην TV – Από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «J2US»

Αλλαγή χρόνου με παρέες στην TV – Από τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «J2US»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα στελέχη των περισσότερων καναλιών έχουν προγραμματίσει εντυπωσιακά σόου για να κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές και να υποδεχτούν το νέο έτος.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ΕΡΤ1 και την επιστροφή του Σπύρου Παπαδόπουλου στα βραδινά πρότζεκτ. Στις 22.00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με μια παρέα από πενήντα ξεχωριστούς καλεσμένους προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα πρωτότυπο κεφάτο, εορταστικό πρόγραμμα, σε μια μεγάλη γιορτή, για να πούμε όλοι μαζί «1, 2, 3... Έρχεται το ’23». Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο ανατρεπτικός Φοίβος Δεληβοριάς, ο μοναδικός Νίκος Πορτοκάλογλου και ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, οι οποίοι ντύνουν μουσικά τη βραδιά. Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της η Γιώτα Νέγκα, ενώ η Ρένα Μόρφη, με την ιδιαίτερη φωνή της, θα μας χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές. Τις τρεις ώρες της μουσικής βραδιάς υπογράφει μια εξαιρετική μπάντα, «Οι Μουσικοί του Κουτιού».

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και συνθέτες που μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ γιορτάζουν μαζί μας την αλλαγή του νέου χρόνου, σε μια μαγική βραδιά γεμάτη γλυκές αναμνήσεις, μοναδικές εκπλήξεις και πολλά αγαπημένα τραγούδια. Ανατρέχοντας στο παρελθόν, αγαπημένοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις επιτυχημένες σειρές της ΕΡΤ και γνωστοί παρουσιαστές θυμούνται τις Πρωτοχρονιές των παιδικών τους χρόνων, μοιράζονται με τους τηλεθεατές τρυφερές, αστείες αλλά και συγκινητικές αναμνήσεις και ερμηνεύουν υπέροχα τραγούδια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γιορτής «ντυμένη» με αγαπημένες μελωδίες! Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η Εμιλυ Κολιανδρή, η Λένα Παπαληγούρα και η Ευγενία Δημητροπούλου, οι οποίες συγκινούνται όταν ανοίγουν τα δώρα τους κι επιτέλους κρατάνε στα χέρια τους τα παιχνίδια που επιθυμούσαν από παιδιά και ποτέ δεν τους έφερε ο Άγιος Βασίλης. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης φέρνουν φωτογραφίες από το παρελθόν και μας «ταξιδεύουν» στις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων. Φυσικά, στις 23.50, θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση με τον Δήμο Αθηναίων για την αλλαγή του χρόνου.

Πάνος Κιάμος και διασκέδαση στο κόκκινο

Στις 21.00 της 31ης Δεκεμβρίου, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τους Πάνο Κιάμο, Τόνι Σφήνο, Γωγώ Τσαμπά, Κώστα Σαφέτη. Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν με αγαπημένους καλλιτέχνες και εκλεκτούς καλεσμένους για την υποδοχή του νέου χρόνου με χαρά, μουσική, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, απογειώνει το βράδυ μας.

Τα σχέδια του OPEN

Το ίδιο βράδυ, στις 21.00, θα προβληθεί το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Ό,τι αγαπώ» με οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο. Μελίνα Ασλανίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Μαρία Σολωμού, Αντώνης Λουδάρος, Ρένος Χαραλαμπίδης, θα είναι λίγοι από τους καλεσμένους.

ALPHA με τελικό «Just the 2 of us»

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο τελικός του «Just the 2 of us» έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να ομορφύνει το ρεβεγιόν μας. Ο Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή υποδέχονται το κοινό σε μία αξέχαστη βραδιά, αλλάζουν χρόνο μαζί και στο φινάλε ένα ζευγάρι θα είναι το νικητήριο. Καλεσμένοι έκπληξη ανεβάζουν στα ύψη τον υδράργυρο της διασκέδασης και συντροφεύουν τους τηλεθεατές. Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Μάστορας θα συναντήσει στο stage την κριτή Δέσποινα Βανδή σε μία υπέροχη μουσική συνύπαρξη.