MEDIA

J2US: Οι νικητές του μεγάλου τελικού και η «βόμβα» του Κοκλώνη

J2US

J2US: Μαραθώνιος ήταν όπως αναμενόταν ο τελικός του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη να ρίχνει… βόμβα για το μέλλον του σόου!

Μια ιδιαίτερα φαντασμαγορική έναρξη είχε ετοιμάσει για το J2US της παραμονής Πρωτοχρονιάς ο Νίκος Κοκλώνης.

Πέρα από την αλλαγή του χρόνου, στο σόου του Σαββάτου (31/12) πραγματοποιήθηκε και ο τελικός του παιχνιδιού, με το κλίμα να ήταν πανηγυρικό!

Αμέσως μετά την έναρξη, στην οποία πρωταγωνίστησε ο ίδιος, ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε να μοιράζει ευχές. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έκανε την αρχή από τη Δέσποινα Βανδή στην οποία ευχήθηκε με μαντινάδες. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και αναφορά στον Βασίλη Μπισμπίκη, που έχει την ονομαστική του γιορτή σε λίγες ώρες με τη Βανδή να χαμογελά αμήχανα.

Just... ξανά σε 5 εβδομάδες

Τη… βόμβα, πάντως, ο παρουσιαστής την κράτησε για λίγες στιγμές αργότερα. Όπως είπε ο Νίκος Κοκλώνης, το J2US θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας με έναν νέο κύκλο ο οποίος θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Alpha το Φεβρουάριο!

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εμφανίσεις των φιναλίστ.

Η αλλαγή της χρονιάς

Μετά τις εμφανίσεις των τεσσάρων ζευγαριών, όλοι μπήκαν στο κλίμα της αλλαγής της χρονιάς.

Τραγούδι και χορός στο πλατό

Μετά την αλλαγή της χρονιάς και την έλευση του 2023 ξεκίνησε ένα μεγάλο μουσικό πάρτι στη σκηνή του J2US.

Οι μεγάλοι νικητές

Στο τέλος της βραδιάς, περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης προχώρησε στην ανακοίνωση του ζευγαριού που κέρδισε το J2US.

Σύμφωνα με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, λοιπόν, μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα! Μια μεγάλη ανατροπή μιας και για πολλούς, όπως πρόδωσε και ο Νίκος Κοκλώνης, θεωρούνταν αουτσάιντερ σαν ζευγάρι.