MEDIA

My Style Rocks: Σκουλός, Παπαγεωργίου και Κουδουνάρης οι κριτές

My Style Rocks: Σκουλός, Παπαγεωργίου και Κουδουνάρης οι κριτές
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ ήρθαν σε επαφή και συζήτησαν με πολλά πρόσωπα, προκειμένου να καταλήξουν στην τελική τριάδα των κριτών του My Style Rocks

Το αγαπημένο πρότζεκτ μόδας, το «My style rocks», επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 17:00. Η Κατερίνα Καραβάτου έχει ήδη ανακοινωθεί ότι αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης, ενώ ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την κριτική επιτροπή.

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ ήρθαν σε επαφή και συζήτησαν με πολλά πρόσωπα, προκειμένου να καταλήξουν στην τελική τριάδα. Στόχος ήταν να βρεθούν άτομα όχι μόνο με γνώσεις και πορεία στον χώρο της μόδας αλλά και με χημεία μεταξύ τους. Όπως, άλλωστε, έχει αποδεχτεί και στο παρελθόν, οι κριτές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάρκεια των επεισοδίων και η συμμετοχή τους στην επιτυχία της εκπομπής είναι μεγίστης σημασίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, Δημήτρης Σκουλός, Στέλιος Κουδουνάρης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα καθίσουν στις καρέκλες των κριτών. Πριν λίγες ώρες οριστικοποιήθηκε και σύντομα όλη η ομάδα θα μπει στο στούντιο για το πρώτο γύρισμα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ο μόνος που παραμένει στο πόστο του και θα συναντήσει τον έμπειρο φωτογράφο αλλά και το μοντέλο-παρουσιάστρια. Το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχε ακουστεί έντονα, ωστόσο το πρόωρο τέλος του «Love Island» έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι «τάραξε» τη σχέση της με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει και η Ηλιάνα ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει στο νέο της ρόλο.

Η Έλενα Χριστοπούλου «έβαλε τέλος στις φήμες»

Το πρωί της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού Μας», η Φαίη Σκορδά ρώτησε on air την Έλενα Χριστοπούλου αν σκοπεύει να εμφανιστεί στο «My style rocks» ως γκεστ κριτής. Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν θα αφήσει το «Πρωινό» και πως δεν έχει δεχτεί ακόμη πρόταση.

Να σημειωθεί ότι στον νέο κύκλο θα δούμε πολλά πρόσωπα να κάθονται δίπλα στους κριτές σε γκεστ εμφανίσεις. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Λάκης Γαβαλάς, ο expert της μόδας, που έχει περάσει με τεράστια επιτυχία από την εν λόγω θέση και έχει βάλει «φωτιά» με τις ατάκες του.

Σχετικές ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν

My Style Rocks: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Τι ώρα θα παίζεται