MEDIA

Ο σεισμός, η σκλάβα του σεξ και ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο σεισμός, η σκλάβα του σεξ και ο Γιώργος Παπανδρέου

Πλούσια ήταν η θεματολογία του Newsbomb για ακόμη μια εβδομάδα και όλοι εσείς μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ποια ήταν όμως τα θέματα που διαβάσατε κατά βούληση και τα φέρατε στην κορυφή;

Οι συντάκτες του Newsbomb σας παρουσιάζουν τα θέματα που ξεχώρισαν και έφτασαν στις πρώτες θέσεις του διαδικτυακού μας τοπ 10.

Η είδηση που σας απασχόλησε περισσότερο ήταν η προειδοποίηση του σεισμολόγου Α. Τσελέντη για έναν μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα.

Είναι θέμα χρόνου αναφέρει ο σεισμολόγος να βιώσουμε ένα σεισμό «με επιπτώσεις στην Ελλάδα και αυτό γιατί η αντισεισμική θωράκιση της χώρας τα τελευταία χρόνια έχει επιλεγεί ως μη επιλέξιμη δαπάνη, με τους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και τους παρατρεχάμενους, οι οποίοι νομιμοποιούν τα αυθαίρετα που δεν έχουν κανέναν αντισεισμικό έλεγχο.

Πρόκειται για παγίδες θανάτου συν τα εκατοντάδες, χιλιάδες σχολεία και δημόσια κτήρια που είναι εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους».

Δήλωση που θέλοντας και μη αναστατώνει τους πολίτες. Ο φόβος ενισχύεται φυσικά και από τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις ανά τη χώρα με πιο πρόσφατα τα 4,3 στην Πάτρα και φυσικά τα φονικά Ρίχτερ στην Ιταλία.

top_1

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση ΕΔΩ

Στην δεύτερη θέση της κατάταξης βρίσκεται το τέλος στο μαρτύριο μιας 19χρονης Γερμανίδας, η οποία βασανιζόταν και κακοποιούταν σεξουαλικά επί οκτώ χρόνια, στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Οι αρχές επενέβησαν όταν ειδοποιήθηκαν από έναν γείτονα που γνώριζε για την παρουσία της κοπέλας και ήταν μάρτυρας της απάνθρωπης μεταχείρισης στην οποία την υπέβαλαν ο Μιλένκο και η Σλαβόικα Μαρινκόβιτς, 52 και 45 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το FTV, η επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου στο χωριό Καράβλασι της επαρχίας Τούζλα, στα βορειοανατολικά της χώρας.

Οι Μαρινκόβιτς «κρατούσαν την κοπέλα κλειδωμένη και δεν της επέτρεπαν να έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, ούτε να πηγαίνει στο σχολείο. Την υπέβαλαν σε απάνθρωπη μεταχείριση και την βασάνιζαν» από το έτος 2004 όπως δήλωσε ο Αντμίρ Αρναούτοβιτς, εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο FTV.

top_2

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση ΕΔΩ

Την πρώτη τριάδα κλείνει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα στο ξενοδοχείο της γυναίκας του πρώην υπουργού Νίκου Σηφουνάκη.

Ο κ. Παπανδρέου έφυγε από την Αθήνα με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς να ενημερώσει κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Συνοδευόμενος από δύο άντρες, της ασφάλειάς του, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και κάθισε στις οικονομικές θέσεις μαζί με τους άλλους επιβάτες, οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με σχόλια του τύπου «ήρθε ο μεσίτης» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».

Καθόλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «ψυχρό» για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο των επιβατών, οι οποίοι τον κοιτούσαν με άγριες διαθέσεις.

top_3

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση ΕΔΩ

Οι υπόλοιπες ειδήσεις του TOP 10 είναι οι εξής:

Κραυγή αγωνίας για τη Θράκη

Το παράπονο ενός Έλληνα που βρέθηκε εκτός Ελλάδας

Παρέμβαση Καραμανλή

Σοκ: Πορνοστάρ τού έκοψε το κεφάλι και έκανε σεξ μαζί του!

Ο χρησμός, ο Κ. Λαλιώτης και η συμπάθεια στον Α. Τσίπρα

Αποκαλυπτική επιστολή Βαρώτσου για τους σεισμούς

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο στο γιοτ του Ατατούρκ