MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι ευχές από τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι ευχές από τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου! Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες στέλνουν τις ευχές τους

Έγκυος είναι η Ιωάννα Μαλέσκου στο πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Σύσσωμη η ελληνική showbiz μαθαίνοντας τα ευχάριστα νέα ευχήθηκε στην καλλονή παρουσιάστρια, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου άρεσε η αξιοπρέπεια που το χειρίστηκε»

«Εγώ το γνώριζα αρκετό καιρό από μια κοινή φίλη που με παρακάλεσε να μην το πω και δεν θα το έκανα. [...] Μου άρεσε που το κράτησε τόσο καιρό κρυφό. Μου άρεσε η αξιοπρέπεια που το χειρίστηκε, μου άρεσε που την είδα τόσο χαρούμενη. Πριν λίγο καιρό την είχα συναντήσει έξω και της λέω πώς είσαι και με ρωτάει πώς πάω… Της απάντησα επαγγελματικά πολύ καλά, προσωπικά… Μου είπε ότι είναι πολύ καλά και ευτυχισμένη στα προσωπικά. Εχθές της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε αμέσως. Μου λέει “Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι ολόψυχα και στα δικά σου”, της λέω “Μακάρι” και μου απαντάει “Soon, soon, soon”. Τόσο θετική η ενέργειά της», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Φαίη Σκορδά: «Όλα τα καλά, με έναν πόνο»

Ευχές έστειλε μέσα από την εκπομπή της και η Φαίη Σκορδά εκδηλώνοντας την έντονη χαρά της για τα χαρμόσυνα νέα.

«Μια μεγάλη αγκαλιά. Χάρηκα πάρα πολύ. Χαρήκαμε όλοι. Όλα τα καλά με έναν πόνο Ιωάννα μου, όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μου.», είπε αρχικά.

«Αυτά είναι πολύ ευαίσθητα θέματα. Τώρα που η ίδια το ανακοίνωσε μπορούμε να της ευχηθούμε. Να σαι καλά κορίτσι μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Μπέττυ Μαγγίρα:«Είναι πραγματική Survivor»

«Για μένα είναι πραγματική Survivor», δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

«Τόσα χρόνια άκουσε τα εξ αμάξης, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν αλύπητα. Την έφεραν από ένα τοπικό σε ένα μεγάλο κανάλι, είναι πραγματική Survivor για μένα», ανέφερε αρχικά η Μαγγίρα.

«Επιβίωσε και από τα χτυπήματα που άκουσε και για τη δεύτερη χρονιά και τελικά έκανε λίγο πίσω, ίσως αυτό να εννοούσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ότι κάποια στιγμή θα βγει και θα πει γιατί δεν την είδαμε ενώ είχε πει ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη. Ίσως να ήταν η εγκυμοσύνη ο λόγος. Απείχε, δεν είπε τίποτα, το κράτησε επτασφράγιστο μυστικό και μπράβο της», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, μπορείς να το κρύψεις. Αν θέλεις να πάρεις απόσταση από τα πράγματα, μπορείς πραγματικά. Η Ιωάννα ξέρει να χειρίζεται καλά την εικόνα της και μπράβο της», κατέληξε.