MEDIA

Survivor All Star: Τα «παρατράγουδα» στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Survivor All Star: Τα «παρατράγουδα» στον δεύτερο αγώνα ασυλίας
GLOMEX

Survivor All Star: Ο αγώνας «θρίλερ» ασυλίας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Περικλή Κονδυλατο

Με κλάματα ξεκίνησε το δεύτερο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, με την παράσταση να κλέβει για ένα ακόμα επεισόδιο, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Περικλής Κονδυλάτος στεναχωρήθηκε που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του στο πρώτο συμβούλιο του νησιού.

«Αν αποχωρήσω από το τοπίο και όντως αισθανθούν καλύτερα είμαι εγώ το πρόβλημα. Αν πάλι τους ενοχλούν πράγματα, δεν είμαι εγώ αλλά το μυαλό τους. Αυτό γίνεται υποσηνείδητα. Δεν θέλω να υποκριθώ ότι η χθεσινή βραδιά μου είναι αδιάφορη. Έχω στεναχωρηθεί γιατί δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά όπως λένε τα παιδιά. Δεν πισρεύγω ότι εχουν κάτι μαζί μου, δεν το παίρνω προσωπικά», είπε αρχικά ο Περικλής στην κάμερα του Survivor.

«Το περίμενα αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει αλλά να μην το πάρω προσωπικά. Εμένα αυτό με αηδιάζει. Για εμένα το χειρότερα είναι αυτό που ζω τώρα. Αυτή η υπέροχη επόμενη ημέρα που πρέπει να παω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι, αισθάνομαι άβολα. Πρέπει την επόμενη ημέρα να αντέξω ότι είμαι ο πιο ανεπιθύμητος και να το παίξω κουλ για να μην φανώ μικρόψυχος. Είναι άσχημο και δυσάρεστο γιατί το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου αυτό. Δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια, έχω κουραστεί», πρόσθεσε.

Έκλεψαν την παράσταση οι βουτιές των Μαχητών

Η ομάδα των «Μαχητών» προσπαθώντας να ξεχαστεί από τη χθεσινή ήττα βούτηξε στα νερά του Αγίου Δομίνικου.

Τα ματσαρίσματα των δύο ομάδων

Οι παίκτες έφτασαν στον αγωνιστικό χώρο και ο Γιώργος Λιανός περιέγραψε το αγώνισμα που θα δώσει την 2η ασυλία. Τα ματσαρίσματα των δύο ομάδων έχουν ως εξής:

  • Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης - Κωνσταντίνος Βασάλος
  • Στέλλα Ανδρεάδου - Σταυρούλα Χρησαειδή
  • Στάθης Σχίζας - Ηλίας Μπόγδανος
  • Περικλής Κονδυλάτος - Σπύρος Μαρτίκας
  • Κατερίνα Δαλάκα - Μαριλένα Ρουμελιώτη
  • Ηλίας Γκότσης - Νίκος Μπάρτζης
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου - Εύη Σαλταφερίδου
  • Τάκης Καραγκούνιας - Κώστας Παπαδόπουλος
  • Αφροδίτη Σκαφείδα - Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα
  • Βρισηίδα Ανδριώτου - Ευρυδίκη Βαλαβάνη
  • Μελίνα Μεταξά - Ελένη Χαμπέρη
  • Κώστας Αναγνωστόπουλος - Σάκης Κατσούλης

Οι παρατηρήσεις της Καρολίνας στην Μελίνα

Η Μελίνα Μεταξά έχασε στον στίβο μάχης από την Ελένη Χαμπέρη και η Καρολίνα άρχισε να της κάνει ορισμένες παρατηρήσεις.

«Δεν αλλάζεις τεχνική, τι ήταν αυτά, είχες λοκάρει», της είπε η Καρολίνα με την Μελίνα να της απαντά: «Δεν λόκαρα, γύρναγα και σας έβλεπα παιδιά».

Οι Μπλε πήραν τη δεύτερη ασυλία

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Αυτή τη φορά, οι μπλε κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στις ασυλίες. Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που θα κληθούν να ψηφίσουν θα είναι οι κόκκινοι.

Μάλιστα ο δεύτερος αγώνας ασυλίας κρίθηκε στο Flag Race αφού η Κατερίνα Δαλάκα έκανε το 9-9.

Oι Μαχητές μετά το τέλος του αγώνα ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς ενώ οι Διάσημοι «βυθίστηκαν» στη θλίψη.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Στο Συμβούλιο του Νησιού αυτοί που κλήθηκαν να ψηφίσουν ήταν οι κόκκινοι. Οι κόκκινοι ψήφισαν και έβγαλαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Βέβαια, μένει να δούμε το αν θα υπάρξει αποχώρηση από τους υποψήφιους αυτή την εβδομάδα καθώς ήδη έσκασε κι η πρώτη «βόμβα» στο Survivor All Star για οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι αυτή που θα ζητήσει από μόνη της να φύγει από το παιχνίδι. Την ίδια ώρα, υπάρχει πληροφορία και για την είσοδο νέας παίκτριας στο ριάλιτι επιβίωσης, με τη Χριστίνα Κεφαλά να παρουσιάζεται έτοιμη για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.