MEDIA

Τηλεθέαση βραδινή ζώνη: «Survivor» ή «Γη της Ελιάς» επέλεξε το κοινό;

Τηλεθέαση βραδινή ζώνη: «Survivor» ή «Γη της Ελιάς» επέλεξε το κοινό;
Η Μπλε ομάδα.

Η πρώτη μάχη στην τηλεθέαση μεταξύ «Survivor» και «Γης της Ελιάς» είναι γεγονός.

Το βράδυ της Κυριακής, έπειτα από τρεισήμισι εβδομάδες αποχής, η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε στη βραδινή ζώνη με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Το σίριαλ έκανε ποδαρικό στο δεύτερο μισό της σεζόν και συνάντησε το «Survivor All Star», που όλη την προηγούμενη εβδομάδα σάρωνε στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, σύμφωνα με τις μετρήσεις, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε 27% στο σύνολο και 28,6% στους τηλεθεατές 18-54. Η «Γη της Ελιάς» έκανε 23,4% στο σύνολο και 17% στο δυναμικό κοινό. Όπως αποδεικνύεται το «Survivor» άντεξε στον ανταγωνισμό, ωστόσο από απόψε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο.

«MasterChef», «Μαύρο Ρόδο», «Παγιδευμένοι», «Σασμός», επιστρέψουν στην prime time και σίγουρα θα βάλουν πολλά εμπόδια στο πρότζεκτ του καναλιού του Φαλήρου.

Τι θα δούμε απόψε στη «Γη της Ελιάς»

Ο Κίμωνας δυσκολεύεται πολύ να δεχτεί ότι ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών. Η Μυρτάλη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο Ισίδωρος κάνει τραπέζι στο σπίτι του, με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, την Αθηνά και τον εισαγγελέα, γεγονός που κάνει το κλίμα αμήχανο. Μετά το δείπνο, ο εισαγγελέας συνοδεύει την Αθηνά στο σπίτι της... Σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, ο Αλέξης βγαίνει για ποτό, γνωρίζει μία κοπέλα και περνούν τη νύχτα μαζί. Η Χάιδω αποφασίζει να πάει για λίγες ημέρες στο Σούνιο μαζί με την Αθηνά και τη Μαργαρίτα. Ο Αρης μιλάει στον Χρήστο για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την αδελφή του. Ο Στάθης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Ιουλία, αυτήν τη φορά με μονόπετρο. Η Μυρτάλη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο ότι δανείστηκε ένα τεράστιο ποσό από τον Δημοσθένη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Σχετικές ειδήσεις

Η Αναστασοπούλου στο πλευρό του Λιάγκα – Ο επικός διάλογός τους

Survivor all Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποια προγράμματα «προσγειώνονται» σήμερα στην αρένα της TV