MEDIA

Survivor All Star: Δάκρυσε ο Κώστας Παπαδόπουλος - «Είναι άδικο, με πνίγει»

Survivor All Star: Δάκρυσε ο Κώστας Παπαδόπουλος - «Είναι άδικο, με πνίγει»

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος ενοχλήθηκε και «λύγισε» επειδή είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση - Πιστεύει ότι είναι άδικο

Με κλάματα και παράπονα ξεκίνησε απόψε (16/01) το Survivor All Star με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι άδικο που τον ξανά ψήφισαν καθώς προσφέρει στην καλύβα και θεωρεί ότι έχει γίνει στόχος επειδή δεν ανήκει σε κάποια κλίκα.

«Είναι άδικο με πνίγει... προσφέρω στην καλύβα, στη συμβίωση, έχω χτίσει την καλύβα μαζεύω ξύλα ανάβω φωτιές, μαζεύω καρύδες, προσφέρουν νίκες φέρνω νίκες... Τα συναισθήματα για την ομάδα μου πλέον έχουν αλλάξει, δεν τους εμπιστεύομαι… όσες νίκες και να τους φέρω θα είμαι πάντα ο αδύναμος προς αυτούς και θα με ψηφίζουν γιατί δεν είμαι στην κλίκα. Με βλέπει η οικογένειά μου… τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος αλλά εγώ δεν είμαι στόχος θα είμαι βράχος θα είμαι δυνατός θα παλέψω.. δεν θα τους απογοητεύσω, ζητάω συγνώμη που τους αναγκάζω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δίνουν αυτή την ψήφο εμπιστοσύνης σε μένα και οικονομικά να τους πονάει αυτό… συγνώμη αλλά εγώ θα είμαι εδώ δυνατός ότι σφαλιάρα και να φάω θα την αντέξω. Άμα ο κόσμος δει αυτό που δεν βλέπει η ομάδα μου σε μένα ας με στηρίξει και εγώ θα το αντέξω…υπάρχουν συμπαίκτες μου όπως η Σταυρούλα που δεν έχει φέρει νίκη λιγότερες ψήφους από μένα μάζεψε» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor All Star: Η ενόχληση της Σταυρούλας και η «επίκληση στο συναίσθημα»

Μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος είναι φανερά στεναχωρημένος από την ήττα του η Σταυρούλα Χρυσαείδη δεν έκρυψε την ενόχλησή της με συμπαίκτες της, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια προσπαθούν να τη βγάλουν στον «τάκο».

«Δεν μας παίρνει να βγούνε άλλα 2 άτομα. Κάποιοι προσπαθούν πολύ έντονα να με βγάλουν στον τάκο γιατί ξέρουν ποια είμαι αγωνιστικά. Θα πιαστούμε από μια ήττα της, να την βγάλουμε στον τακο. Δεν θέλω να κάνω σε κανέναν τη χάρη να με βγάλει. Θα με βρίσκουνε μπροστά τους συνέχεια και γενικά πιστεύω ότι σήμερα θα φάμε χώμα. Δεν γίνεται διαφορετικά,. Θα πάμε με μεγαλύτερο ηθικό για τη νίκη. Δεν μας παίρνει θα κάνω ότι μπορώ για να νικήσω», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Διασήμων.

Στη συνέχεια ωστόσο όταν οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στον στίβο μάχης υπήρξε μικρής εμβέλειας ένταση ανάμεσα σε Νίκο και Σταυρούλα κάνοντας λόγο ο παίκτης για «επίκληση στο συναίσθημα» αναφερόμενος στην Σταυρούλα.

Εκείνη εξήγησε ότι δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν μου αρέσει να με λυπούνται... Δεν θα πεθάνουμε αν ψηφιστούμε και μια φορά»