MEDIA

MasterChef 2023: Όλες οι auditions της πρεμιέρας – Αυτοί πήραν την ποδιά

MasterChef
Star

Το MasterChef 2023 επέστρεψε τη Δευτέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι υποψήφιοι MasterChefs δήλωσαν χαρούμενοι αλλά και ενθουσιασμένοι που ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός μαγειρικός διαγωνισμός ετοιμάζεται για μια ακόμα χρονιά να κατακτήσει την κορυφή!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Καλωσορίσατε στις auditions. Καλωσορίσατε στο MasterChef 7. Για ακόμα μια φορά ο διαγωνισμός αναζητά ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τη μαγειρική. Πίσω μας έχουμε γυαλίσει τους πάγκους, έχουμε ανάψει τους φούρνους, έχουμε ακονίσει τα μαχαίρια και περιμένουν εσάς να μαγειρέψετε. Να μαγειρέψετε το καλύτερο πιάτο της ζωής σας, αυτό που θα είναι το εισιτήριό σας για τον διαγωνισμό. Φτάνει ένα καλό πιάτο; Δε φτάνει. Θέλουμε μέσα από το σημερινό σας πιάτο να σας γνωρίσουμε μαγειρικά. Να μας πείσετε ότι θέλετε να είστε μαζί μας σε αυτό το μεγάλο και όμορφο ταξίδι. Να πειστούμε ότι θέλετε και μπορείτε να είστε ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef».

Πάνος Ιωαννίδης: «Η διαδικασία είναι γνωστή και απλή. Θα έχετε στη διάθεσή σας 45 λεπτά. 30 λεπτά προετοιμασίας και άλλα 15 λεπτά θα είστε μπροστά μας για να μας παρουσιάσετε την ιδέα σας. Πολύ σημαντικό είναι να μην ξεχάσετε τίποτα στο preparation room. Αν ξεχάσετε κάτι και δεν μπει στο καροτσάκι απλά θα μείνει πίσω. Στο MasterChef ψάχνουμε αυτόν που θα πάρει τον τίτλο, το έπαθλο και τα 50.000 ευρώ».

Σωτήρης Κοντιζάς: «Τώρα θα μιλήσουν τα νούμερα. Ακούστηκε λίγο περίεργο αυτό. 24 είναι οι θέσεις για το σπίτι του MasterChef. Πώς θα κερδίσετε μία από αυτές τις θέσεις; Κερδίζετε μία λευκή ποδιά και κερδίζετε απευθείας μια θέση στο σπίτι. Στις auditions θα δώσουμε μέχρι 20 λευκές ποδιές. Τις υπόλοιπες 4 θα τις κερδίσουν αυτοί που θα πάρουν τη μαύρη ποδιά. Στην ουσία η μαύρη ποδιά είναι μια δεύτερη ευκαιρία. Τη λέξη δεύτερη ευκαιρία δε θα την ακούσετε πολλές φορές φέτος. Φέτος, δεν έχουμε bootcamp. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Εμείς εδώ κάθε σεζόν το ζούμε σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία. Με το σημερινό πιάτο μπορείτε να κερδίσετε μια θέση στο σπίτι. Το MasterChef είναι η γιορτή της μαγειρικής»

Οι auditions

Τα δίδυμα αδέρφια δίχασαν τους τρεις κριτές. Πήραν τις ποδιές;

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος από τη Λαμία έφτιαξε «τηγανιτό κανελόνι με κατίκι και κιμά»

Ο Ρωμαίος έκανε ένα μαγειρικό σφάλμα που του στέρησε τη λευκή ποδιά

Ο παίκτης που συγκλόνισε με την αλωπεκίαση

Ο TikToker που προσπάθησε να μπει στο σπιτι του MasterChef

Η Δώρα που μαγείρεψε φαγκρί με πουρέ από κουνουπίδι

Η 46χρονη Κωνσταντίνα συγκλόνισε τους κριτές, όταν αποκάλυψε πως έχασε τον άντρα της την ώρα που κοιμόταν δίπλα της

Το ριζότο του Νικήτα του έδωσε τη λευκή ποδιά;

Ο 39χρονος Αστέριος «έκανε κατά λάθος αίτηση στον διαγωνισμό»