MEDIA

Survivor All Star: Ωραίοι, δυνατοί και ερωτευμένοι - Οι σύντροφοι των Survivors

Survivor All Star: Ωραίοι, δυνατοί και ερωτευμένοι - Οι σύντροφοι των Survivors

Survivor All Star: Μερικοί από τους άντρες του ριάλιτι έχουν εντυπωσιακές παρουσίες στο πλευρό τους

Το «Survivor All Star» συνεχίζει την πορεία του και οι παίκτες κερδίζουν το ενδιαφέρον. Αν και ακόμη δεν έχουμε δει έπαθλα επικοινωνίας, η προσωπική ζωή των συμμετεχόντων εκτός ριάλιτι συζητιέται όπως και οι σύντροφοί τους. Μάλιστα, μερικοί εκ των αντρών που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν εντυπωσιακές παρουσίες στο πλευρό τους, που τους περιμένουν και τους στηρίζουν.

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής της περασμένης σεζόν και πολλοί θεωρούν ότι ένα από τα μυστικά, που τον έφτασαν στην κορυφή, είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το μοντέλο και επιχειρηματίας, αν και αρχικά θέλησε να προστατεύσει και να κρατήσει κρυφή τη σχέση του με τον Στάθη, στην πορεία του περσινού Survivor αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένοι. Τα μηνύματα που του έστελνε μαρτυρούσαν ένα τρυφερό love story, ενώ μετά τη νίκη του αγαπημένου της ακολούθησαν φωτογραφίσεις, κοινές εμφανίσεις. Το ενδιαφέρον του Στάθη υπήρχε, όπως έχει παραδεχτεί, όμως η Αλεξάνδρα ήταν παντρεμένη. Όταν εκείνη χώρισε, την πλησίασε κι έκτοτε είναι αχώριστοι συγκατοικώντας σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα τώρα που έφυγε ο Στάθης, έχω το άγχος πότε θα τον ξαναδώ. Είναι άσχημο για τους παίκτες που δεν θα έχουν μέσα στο παιχνίδι έναν δικό τους άνθρωπο. Δεν ξέρω αν ο Στάθης θα μου κάνει πρόταση γάμου, όταν βγει από το Survivor. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του. Θα έχει πολύ χρόνο να σκεφτεί και να αναθεωρήσει», δήλωσε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί του «Survivor All Star». Δυνατός, μαχητικός, δεν χάνει το χαμόγελό του παρά μόνο όταν του λείπει πολύ το κορίτσι του. Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή και αποτελούν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Συχνά εμφανίζονται μαζί, λατρεύουν τα ταξίδια αλλά και τις βόλτες με τους καλούς τους φίλους Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα, ενώ οι κοινές τους φωτογραφίες κοσμούν τους λογαριασμούς τους στο Instagram. «Όταν ο σύντροφός σου δεν είναι περιστασιακός, αλλά σύντροφος ζωής, τότε μπορεί να σε καταλάβει και να σε στηρίξει, όπως κάνει η κοπέλα μου, η Αλεξάνδρα. Θα μου λείψει, θα της λείψω, αλλά θέλει να κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου», έχει παραδεχτεί ο Ηλίας για την Αλεξάνδρα. Να σημειωθεί ότι η καλλονή σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design, έχει περάσει από το «Next Top Model» και χαράσσει τα δικά της βήματα στο μόντελινγκ.

H μεγάλη αδυναμία του Στέλιου Χανταμπάκη δεν είναι οι καρύδες του Άγιου Δομίνικου, αλλά η οικογένειά του. Παντρεμένος με την Όλγα Πηλιάκη, γυμνάστρια του ανσάμπλ που έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για εκείνους. Οι οικογενειακές τους φωτογραφίες φιγουράρουν στα προφίλ τους και δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι και ενωμένοι είναι. Το ζευγάρι είναι μαζί περισσότερα από δέκα χρόνια και είναι αχώριστοι. Η Όλγα, μάλιστα, στην πρεμιέρα του «Survivor» είχε ποστάρει ένα στιγμιότυπο με τα παιδιά τους γράφοντας: ««The real Survivors No 2! Και κάπως έτσι μας βρίσκει η νέα χρονιά! Τους τρεις μας αγκαλιά! Μετά από μια εβδομάδα ατελείωτου παιχνιδιού για να ξεφεύγει το μυαλουδάκι και να μη μας λείπει τόσο ο μπαμπάς μας, έφτασε η στιγμή να τον απολαύσουμε και μετράμε το χρόνο αντίστροφα!!! Πάμε μπαμπαααααά!!!!».

Διαβάστε επίσης:

Μπέλλος: Ο πρώην Survivor γνώριζε τον 50χρονο από το Μοσχάτο

Survivor All Star-«Σπάει» τις φήμες ο Τριαντάφυλλος: «Όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω»

Ο Μάριος Πρίαμος είπε την αλήθεια για τους νικητές του Survivor