MEDIA

Survivor All Star: Οι τέσσερις υποψήφιοι και οι παίκτες που δεν περνάνε καλά

Survivor All Star
Glomex

Survivor All Star: Ακόμα ένα εκρηκτικό επεισόδιο του «Survivor All Star» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (17/1).

Το επεισόδιο ξεκίνησε με πρώτο παιχνίδι της Καραϊβικής στο Survivor All Star. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε τις δύο ομάδες στο «πλατό» και πέρασαν μαζί διασκεδαστικό χρόνο με έπαθλο δύο λαχταριστά τοστ με ζαμπόν και τυρί.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε το παιχνίδι με μουσική έναρξη τραγουδώντας την αρχή από το «Ακυβέρνητο καράβι».

Μετά από πολλές περίεργες ερωτήσεις οι Διάσημοι κέρδισαν με σκορ 7-2, γεμίζοντας το κενό στο στομάχι τους. Τη νίκη έφερε ο Νίκος Μπάρτζης απέναντι στη Μελίνα και ξεκίνησε να πανηγυρίζει σαν τρελός μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Καρφιά» Βασάλου για Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στο επεισόδιο της Τρίτης 17/01 σχολίασε την υποψηφιότητα της Ευρυδίκης και υποστήριξε πως περίμενε ότι θα ψηφιστεί από τους παίκτες της.

«Περίμενα το αποτέλεσμα, περίμενα ότι θα ψηφιστεί η Ευρυδίκη από τα συμφραζόμενα που έβγαλα μετά το αγώνισμα… κατάλαβα ότι θα είναι υποψήφια. Για τον Σπύρο δεν το περίμενα γιατί έχει μία ομάδα κοντά του που ίσως να τον προστατεύει αλλά είδα ότι μάλλον τα κορίτσια προστατεύτηκαν μεταξύ τους και βγάλαν το Σπύρο από τα αγόρια» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αποκάλυψη – βόμβα από Μαριαλένα για Σάκη

Δεν φαίνεται να περνά καλά μακριά από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο Σάκης Κατσούλης.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως ο Σάκης σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι κι αν συμβεί, θα φύγει κι η ίδια.

«Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου
Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την παρουσία τους στο Survivor» είπε.

Άνετη νίκη για τους Διάσημους

Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σπύρος Μαρτίκας περίμεναν έναν ακόμα υποψήφιο για αποχώρηση για να κλείσει η τετράδα αυτής της εβδομάδας

Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor All Star, Κόκκινοι και Μπλε παίκτες μπήκαν ξανά στον στίβο μάχης.

Έπειτα, από μία σκληρή αναμέτρηση νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι της κόκκινης ομάδας, με αποτέλεσμα οι Μαχητές της μπλε ομάδας ψηφίσουν άλλον έναν υποψήφιο από την ομάδα τους.

«Η Ευρυδίκη έχει τόσους followers, έχω τελειώσει»

Λίγο πριν το νέο Συμβούλιο του Νησιού, ο Κώστας Παπαδόπουλος, θεώρησε ότι απέναντί του έχει δύο δυνατούς παίκτες και έτσι είναι πιο πιθανόν να ψηφιστεί αυτός.

«Το είπε άλλωστε κι ο Βασάλος ότι δεν φοβάμαι ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, είναι δυνατή, μου το έχει αποδείξει. Μα φυσικά με 200.000 ακόλουθους που έχει στο Instagram, πώς να φοβάται ότι θα φύγει. Ο Μαρτίκας έχει παραμείνει 13 φορές όταν ήταν υποψήφιος. Εμένα πάνε να φάνε. Ένα απλό λαϊκό παιδί… Είμαι ένας αληθινός Survivor κι αγαπητός στον κόσμο, είμαι δίπλα στον κόσμο κι έχω βοηθήσει πολλούς. Έχω κι εγώ ένα μικρό κοινό που με αγαπά και με στηρίζει. Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Τέταρτη υποψήφια

Οι παίκτες μετά τον αγώνα οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου έπρεπε να ψηφίσουν ποιος θα βγει στον τάκο.

Ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και ανακοίνωσε πως η τέταρτη υποψήφια είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Επομένως, οι υποψήφιοι της εβδομάδας προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.