MEDIA

Σακίρα: Πώς κατάλαβε ότι την απατάει ο Πικέ

Σακίρα: Πώς κατάλαβε ότι την απατάει ο Πικέ
Associated Press

Δημοσιεύματα αναφέρονται στον λόγο που έκανε την Σακίρα να υποψιαστεί ότι ο Πικέ την απατούσε.

Σήριαλ έχει γίνει η σχέση του πρώην ζευγαριού, Σακίρα-Πικέ, αφού συνεχώς έρχονται στοιχεία στη δημοσιότητα για τις ατασθαλίες του ποδοσφαιριστή, ενώ τα «καρφιά» πάνε και έρχονται και από τις δύο πλευρές.

Σε νέο δημοσίευμα της Mirror, αναφέρεται ότι η Σακίρα «κατάλαβε» ότι ο Ζεράρ Πικέ την απατούσε όταν βρήκε τη μαρμελάδα της στο ψυγείο τους να έχει φαγωθεί, ενώ εκείνη έλειπε σε ταξίδι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήρθε όταν βγήκε στο φως ότι ο Πικέ είχε παράλληλη σχέση με την Κλάρα Τσία. Φημολογείται ότι οι δυό τους ξεκίνησαν τη σχέση τους πριν τελειώσει ο γάμος του με τη Σακίρα.

Η Σακίρα έχει αναφερθεί στην απιστία του Πικέ στο βίντεο κλιπ της για το «Te Felicito». Στο βίντεο, η Σακίρα ανοίγει ένα ψυγείο και βρίσκει το κεφάλι του Rauw Alejandro, με τους θαυμαστές να συμπεραίνουν ότι βρήκε την «αλήθεια στο ψυγείο».

Όπως αναφέρεται, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Πικέ τρώνε τη μαρμελάδα φράουλα, επομένως κάποιος άλλος μάλλον έφαγε τη μαρμελάδα της τραγουδίστριας.

Η Σακίρα και ο Ζεράρ τελείωσαν τη σχέση τους τον περασμένο Μάιο μετά από 11 χρόνια, ωστόσο η σκληρή διαμάχη της Σακίρα με τον πρώην σύντροφό της Πικέ συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμα:

Σακίρα: Τα 8 «καρφιά» στο τραγούδι-εκδίκηση για τον Πικέ και ο παγκόσμιος σάλος

Σακίρα: Η καυστική απάντηση Πικέ και Renault στην τραγουδίστρια

Σακίρα: Κατηγορείται για λογοκλοπή στο νέο της τραγούδι που... κοροϊδεύει τον Πικέ