MEDIA

Νέο τραγούδι για τον Βαγγέλη Πρώιμο με πρωταγωνιστή στο video clip τον Γιώργο Λιανό

Νέο τραγούδι για τον Βαγγέλη Πρώιμο με πρωταγωνιστή στο video clip τον Γιώργο Λιανό!
Ο Γιώργος Λιανός.

Βαγγέλης Πρώιμος: Ο Γιώργος Λιανός πρωταγωνιστεί στο video clip του κολλητού του από το Fame Story 3.

Μία από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει από μουσικούς διαγωνισμούς, στην ελληνική τηλεόραση, ο Βαγγέλης Πρώιμος κάνει δυναμική επιστροφή στα δισκογραφικά δρώμενα.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο Fame Story 3, μαζί με τους Κωνσταντίνο Αργυρό, Γιώργο Λιανό και Πέτρο Πυλαρινό (Alcatrash), καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μέχρι τον τελικό, μας παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

To νέο τραγούδι του Βαγγέλη Πρώιμου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Κύπρο και κυριολεκτικά κάνει θραύση στο νησί της Αφροδίτης, ονομάζεται «Πρέπει να τελειώσεις».

Πρόκειται για ένα δυναμικό τραγούδι, powerballad, στο οποίο, τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική, υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής, σε μία παραγωγή των Λεωνίδα Τζίτζου και Παναγιώτη Μπρακούλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Πρέπει να τελειώσεις», η σκηνοθεσία του οποίου έγινε από τον Γιάννη Παπαδάκο, πρωταγωνιστεί ο καταξιωμένος τραγουδιστής, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Λιανός.

Πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομήνικο, προκειμένου να παρουσιάσει το Survivor All Star o Γιώργος Λιανός δέχτηκε να παίξει στο βίντεο κλιπ του Βαγγέλη Πρώιμου, με τον οποίο τον συνδέει μία αληθινή φιλία από τότε που γνωρίστηκαν στον μουσικό διαγωνισμό, Fame Story 3.

Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Πρώιμο

Ο γνωστός τραγουδιστής τραγούδησε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα έως το 2009, όταν έκανε ένα διάλειμμα για να αφοσιωθεί στις σπουδές του, στο τμήμα της διοίκησης επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ.

Το 2012 μετακόμισε στην Κύπρο και, μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένων εμφανίσεων, μαζί με μια ομάδα Κύπριων επιχειρηματιών δημιούργησαν το 2017 το Barel Live Clubbing, το πιο επιτυχημένο μουσικό μαγαζί της Λευκωσίας.

Κάθε του εμφάνιση στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι sold out, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι μοιράζεται τη σκηνή του Barel με την αδερφή του, Σοφία Πρώιμου, η οποία, εκτός από τραγουδίστρια, είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Love FM Κύπρου, ενώ συμμετέχει και στο πάνελ της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Tv Κύπρου, με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους.