MEDIA

ΣΚΑΪ: Εξώδικο στα κανάλια για τα spoilers του Survivor All Star

ΣΚΑΪ: Εξώδικο στα κανάλια για τα spoilers του Survivor All Star

Survivor All Star: Το κανάλι του Φαλήρου παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσουν τα spoilers των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και όλα τα κανάλια είναι αποφασισμένα να διαφυλάξουν τα δυνατά τους χαρτιά και το πρόγραμμά τους. Έτσι, ο ΣΚΑΪ έστειλε εξώδικο σε ANT1, ALPHA, MEGA, OPEN και STAR προκειμένου να σταματήσουν τα spoilers στις πρωινές ψυχαγωγικές τους εκπομπές.

Αφορμή στάθηκαν οι δεκάδες διαρροές, που βλέπουμε από την πρώτη ημέρα προβολής του ριάλιτι επιβίωσης σε όλα τα ψυχαγωγικά φορμάτ και που πρακτικά «καίνε» το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Όπως έχει παρατηρηθεί, οι εκπομπές των αντίπαλων καναλιών αναφέρονται στα πρόσωπα που θα είναι υποψήφια, στις ομάδες που κερδίζουν, στους υποψηφίους που αποχωρούν. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που αποδεικνύονται μη αληθή και δημιουργείται σύγχυση. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το πώς θα σχολιάσουν, αύριο, οι εκπομπές την εν λόγω εξέλιξη που τους «στερεί» τη δυνατότητα να ασχολούνται με ένα από τα πιο δυνατά τηλεοπτικά πρότζεκτ της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star - Βγήκαν τα μαχαίρια: Οι κόντρες Σταυρούλας - Μαρτίκα και Στέλλας - Καρολίνας

Survivor All Star: Επέστρεψε από το νοσοκομείο η Κατερίνα Δαλάκα

Survivor All Star - Βασάλος: «Την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστώ» να ησυχάσουν οι απέναντι»