MEDIA

Τηλεθέαση: Τι έκανε ο «Σασμός» χωρίς το «Survivor All Star» στη βραδινή ζώνη

Τηλεθέαση: Τι έκανε ο «Σασμός» χωρίς το «Survivor All Star» στη βραδινή ζώνη

Η σειρά του ALPHA βρέθηκε με ανεβασμένα ποσοστά, το βράδυ της Πέμπτης, στους πίνακες της Nielsen.

Το «Survivor All Star» έχει φέρει πολλές αλλαγές στην κατάταξη της τηλεθέασης. Έχει πάρει ένα μερίδιο τηλεθεατών από τις σειρές και αυτό αποδεικνύεται από τις μετρήσεις της Nielsen. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης, οι παραγωγές μυθοπλασίας «έπαιξαν» χωρίς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι, ο «Σασμός» του ALPHA σημείωσε 27,9% στο σύνολο και 25,8% στους τηλεθεατές 18-54. «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA έκανε 23,3% στο σύνολο και 14,4% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει», που άλλαξε ημέρες προβολής, βρέθηκε με υψηλότερα ποσοστά. Συγκεκριμένα, έκανε 17% στο σύνολο και 14,1% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, η σειρά του ALPHA έκανε (έχοντας το «Survivor» απέναντι) 25,7% και 22,7% αντίστοιχα ενώ το σίριαλ του MEGA 19,8% και 12,6%. Όπως αποδεικνύεται, λοιπόν, χθες πήραν πίσω κάποιους τηλεθεατές και βρέθηκαν με μεγαλύτερα ποσοστά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τι συμβαίνει στη ζώνη των 20.00. Η σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», έκανε 22,4% στο σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια ώρα, οι «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν 17,2% στο σύνολο και 22,8% στους τηλεθεατές 18-54.

Τι αλλάζει το επόμενο διάστημα τα βράδια της Πέμπτης

Στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 «προσγειώνεται» το «Dragon’s Den». Το πολυαναμενόμενο σόου επιχειρηματικότητας, αντί για την 27η, θα βγει στον αέρα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα. Το στοίχημα του καναλιού του Αμαρουσίου είναι μεγάλο, καθώς πρόκειται για ένα πρωτότυπο φορμάτ που θα διεκδικήσει σε μία δύσκολη χρονιά το δικό του μερίδιο.

Παράλληλα, από τα τέλη Ιανουαρίου, το «MasterChef» θα βγαίνει στον αέρα τέσσερις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ την Κυριακή θα προβάλλεται το περιβόητο «Masterclass».

Έτσι, τα βράδια της Πέμπτης θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και μεγαλύτερο ανταγωνισμό.