MEDIA

Αναλυτικός οδηγός για τις αγαπημένες μας σειρές: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Αναλυτικός οδηγός για τις αγαπημένες μας σειρές: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Μετά από ένα διάλειμμα λίγων ημερών οι αγαπημένες μας σειρές επιστρέφουν στην μικρή οθόνη με νέα επεισόδια γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές

Με εντάσεις, ανατροπές και εκπλήξεις επιστρέφουν οι αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές την επόμενη εβδομάδα, ενώ μαζί έρχονται και αλλαγές στις μέρες προβολής.

Ήδη γνωρίζουμε ότι «Σασμός» και «Ο Παράδεισος των Κυριών» θα προβάλλονται πλέον και τις Παρασκευές, όμως αν στον ALPHA νόμιζαν ότι ο ανταγωνισμός δεν θα ακολουθήσει μάλλον γελάστηκαν, καθώς και η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» θα προβάλλεται επίσης και τις Παρασκευές.

Μην ξεχνάμε πως και το «Μαύρο Ρόδο» προσθέτει ένα ακόμη επεισόδιο, κάθε Πέμπτη στις 22:50, στην εβδομαδιαία προβολή της σειράς.

Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα δίνονται σκληρές μάχες για την πρωτιά στην τηλεθέαση. Ας πάρουμε όμως μία γεύση από το τι πρόκειται να δούμε από τις σειρές που έχουμε αγαπήσει την εβδομάδα που έρχεται.

Η Γη της Ελιάς

Η Μυρτάλη, ηττημένη και πιο μόνη από ποτέ, μάταια γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη, ο οποίος παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από εκείνη. Την ίδια ώρα, η Μαρία τού βάζει «χέρι» για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαργαρίτα και απαιτεί να την αφήσει να φτιάξει τη ζωή της.

Σασμός

Στα επεισόδια, που θα παρακολουθήσουμε από Δευτέρα, η Μαρίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Αντώνη. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Ευθύμη, ενώ ο Νικηφόρος αμφιβάλλει για τη Νάντια. Η Θοδώρα ενοχλείται από τη στάση του Λευτέρη απέναντι στη Νάντια, ενώ ο Παύλος μαθαίνει τι έκανε ο Παντελής. Ο Ευθύμης αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Παύλου.

Ο Σταύρος υποβάλλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία.

Παράλληλα η Άννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη, που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας, συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.

Παγιδευμένοι

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές πρωταγωνιστούν, όπως θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα, στα επεισόδια που θα προβληθούν από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.00.

Η σιωπή της Άννας οδηγεί στην προφυλάκισή της. Ο Δημήτρης καταρρακωμένος ορκίζεται ότι θα ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να στηρίξει την Άννα. Οι προσπάθειές του συγκρούονται με τη θέση του ως Εισαγγελέα και ο Σταύρος τον παρακολουθεί στενά για να τον προστατέψει από οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Το ίδιο και ο Σπύρος, ο οποίος φοβάται ότι ο γιος του θα καταστρέψει την καριέρα του.

Η Άννα βρίσκεται συντετριμμένη στη φυλακή, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί σχεδόν τίποτα από εκείνο το βράδυ. Οι συναντήσεις της με τον Δημήτρη είναι το μόνο πράγμα που της δίνει λίγη δύναμη. Ο Αλέκος οργανώνεται για να συγκεντρώσει στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα. Θα κάνει τα πάντα για να την χώσει στη φυλακή για τα καλά. Ο Ανδρέας είναι ο μόνος σύμμαχος του Δημήτρη. Θα διακινδυνεύσει κι αυτός τη θέση του για να αποδείξουν την αθωότητα της Άννας, ψάχνοντας για στοιχεία, παρά τις προειδοποιήσεις του Σταύρου. Τι είναι αυτό που θα βρει ο Ανδρέας και θα δώσει ελπίδες στον Δημήτρη και την Άννα;

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σπύρος, στην προσπάθειά του να κόψει κάθε πρόσβαση του Δημήτρη, απομακρύνει τον Ανδρέα από την υπόθεση της Άννας. Ο Ανδρέας και ο Δημήτρης μένουν χωρίς να έχουν τίποτα στα χέρια τους για να συνεχίσουν τις έρευνες. Η Άννα στη φυλακή προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία νύχτα. Η παραμονή της εκεί αποδεικνύεται σκληρή για την ίδια, αλλά σωτήρια για τις συγκρατούμενές της. Ο Ανδρέας πιέζει τη Νατάσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια για εκείνον. Η Λίνα προσπαθεί να συνέλθει, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολείο την οδηγούν στο να το εγκαταλείψει κρυφά και να έρθει πιο κοντά με την επικίνδυνη παρέα της Νεφέλης και του Άκη.

O Αλέκος πιέζει ακόμα περισσότερο για την καταδίκη της Άννας, φέρνοντας στον Σταύρο στοιχεία που την ενοχοποιούν. Από την άλλη, ο Σταύρος τον υποψιάζεται ότι έχει σχέση με την απόδραση του Άγγελου. Ο Αλέκος, όμως, έχει έναν κρυφό «άσσο» στο μανίκι του που θα ανατρέψει τα πάντα. Ο Δημήτρης, μη έχοντας άλλη επιλογή, παίρνει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα του προκειμένου να βρει την αλήθεια και να αθωώσει την Άννα. Ποια είναι αυτή; Η απόφαση του Δημήτρη θα πέσει σαν βόμβα.

Οι άκαρπες προσπάθειες της Κλειώς να μάθει από τον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά, εξοργίζουν τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να την εκβιάσει ακόμα περισσότερο με την κόρη της. Η Άννα στη φυλακή νιώθει ανίκανη να βοηθήσει τον εαυτό της. Στην παρέα του Άκη, της Νεφέλης και της Λίνας μπαίνει πλέον και η Δανάη, ενώ ο Άκης ετοιμάζει μία επικίνδυνη δουλειά και θέλει να εμπλέξει και τον Θοδωρή. Θα δεχτεί ο Θοδωρής να βάλει πάλι σε κίνδυνο τον εαυτό του;

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την Άννα από τη φυλακή μέχρι τη δίκη… Και θα φτάσει πολύ κοντά… Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή από την Κατερίνα. Τι απόφαση θα πάρει; Θα αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα που είναι μαζί με τον άντρα που αγαπάει;

Μαύρο Ρόδο

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα της Πολυξένης και εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν. Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μία καλοστημένη παγίδα. Ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της Ηγουμένης. Ο Σταυρίνος παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ αγνοούνται. Ο Λευτέρης πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του. Τα νεότερα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν. Θα βρει, όμως, αναπάντεχο σύμμαχο την Ηγουμένη, στη σχέση των δύο αγνοουμένων. Νιώθοντας πώς χάνει την Ελισάβετ, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Αυξεντία, τον έρωτά του για εκείνη. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο αρχίζει να σφίγγει. Η Κύρα τον κατηγορεί ευθέως πώς εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονού της. Ο Θέμης προσεγγίζει τον Δαμαλά με μια δελεαστική πρόταση: Αν βρεθούν τα παιδιά, θα εγκαταλείψει για πάντα τη νύχτα. Η Ελισάβετ κι ο Πέτρος, όμως, βρίσκονται κάπου που κανείς δεν γνωρίζει με τον αδίστακτο απαγωγέα να τους σημαδεύει με το όπλο του.

Η Πολυξένη βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δεν γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τη σχέση τους. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι οι υποψίες είναι αβάσιμες. Η Κασσιανή με τον Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη τους εις βάρος της Ηγουμένης. Ο τραυματισμένος Πέτρος και η Ελισάβετ απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, με ελάχιστη τροφή και νερό, αγωνιούν για τη ζωή τους, την ώρα όμως που η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τους φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό. Ο Βίκος και ο Θέμης αγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος στον απαγωγέα. Η Θάλεια μαζεύει όλο και περισσότερα στοιχεία εις βάρος του Βίκου. Τα σχέδια και οι παγίδες της Κασσιανής φέρνουν σε δύσκολη θέση την Ηγουμένη. Ο Θέμης βρίσκεται σε απόγνωση. Στην προσπάθεια του να βρει τον δολοφόνο της Αγγελικής και να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του Βίκου.

Η πόρτα της αποθήκης που βρίσκονται φυλακισμένοι η Ελισάβετ και ο Πέτρος, επιτέλους, ανοίγει. Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου έχει επιδεινωθεί. Σε μια άλλη αποθήκη, ο Θέμης περιμένει για να βρεθεί επιτέλους με τον απαγωγέα. Ο Βίκος καταφτάνει πρώτος, με σκοπό να πάρει την εκδίκησή του. Η Ηγουμένη αποφασίζει να μιλήσει στην Αυξεντία για την προηγούμενη ζωή της. Θα αποφασίσει στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Κασσιανή, πρόσωπο με πρόσωπο. Στο νοσοκομείο όλη η οικογένεια Καστρινού ανησυχεί για τον Πέτρο. Η Ελισάβετ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Γεράσιμος θα πάει στην Πάτρα για να τη συναντήσει και να τη φέρει πίσω.